|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,am si eu o intrebare,am un avensis 1800vvti,cand motoru cald in relentiu trepideaza un pic motorul si se simte si pe volan cum vibreaza un pic.Nu stiu daca ii bine.Si la voi asa face?Sau are probleme?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Celor de la dealer le-ai spus? Dupa ce m-am plans de faza cu relantiul mie mi-au schimbat ECU (sau cel putin asa au pretins); oricum ceva au facut (macar un update de soft) pt. ca ulterior s-a imbunatatit treaba.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Si eu aveam aceisi problema dar am schimbat benzina si acum nu mai face incearca mol 95 sau mol evo 100 sau petrom 99+.la mine era de la benzina
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
SAlut, sunt posesor nou de Avensis 1,8, benzinar. Am inteles ca motorul VVTi e mai deosebit dar in general o mica trepidatie in motor nu cred ca e o problema grava. De multe ori benzina poate duce la o scadere a relantiului si mica trepidatie.
Apropos, la motoarele astea se curata clapeta de acceleratie?? Eu la masina dinainte - tot benzinara - o mai curatam din cand in cand, pt ca depunerile de acolo pot afecta mersul motorului la relantiu... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Pot fi mai multe cauze pentru fluctuatia turatiei la relanti, printre care cele amintite de colegii de forum. Calitatea carburantului, numarul de consumatori...
Da, clapeta de acceleratie se curata fara probleme. Stiu asta de la un prieten care a curatat-o la un Avensis 1.8
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Multam, o sa o curat chiar sapt. asta.
Azi am schimbat si bujiile - NGK - si odata cu curatarea clapetei cred ca am pus-o la punct. O zi buna, |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Eu am curatat atat clapeta de aceleratie cat si debitmetrul cu alcool izopropilic.Asta se intampla pe la 60.000km si am gasit ceva mizerie pe acolo.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| probleme, relantiu |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|