|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
la schimbarea treptelor de viteza smuceste ,cutie mecanica ,care o fi problema ? la LAND CRUISER (2001)
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Ai cauciucuri diferite fata-spate sau toate-s la fel?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
salut ,am dimensiunile aceleasi , dar profil de pe fata nu e ca cel de pe spate
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
La 4x4 toate cauciucurile trebuie sa fie identice. Sau, in cazul tau, "perechile" sa fie puse in diagonala. Altfel, o sa ia acel "poc" de fiecare data cand schimbi viteza.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
am sa incerc mersi !!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
ce tip de LC este ? este 4x4 permanent sau part time ? daca este part time e alta treaba .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
este 4x4 permanent .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
ma tem sa nu fie alta problema ,pe la cardan sau diferentialul .
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
daca e permanent e posibil si ce zice cristi, dar poate de fapt sa iti dea in nas mai degraba nu sa smuceasca si atunci inseamna ca ai un joc undeva ... sau un tampon pe undeva rupt si se misca un subansamblu de tractiune,cardan sau cruce cum zici si tu ... se aude la cuplare sau inainte de smuceala un tranc puternic? un zgomot metalic ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
salut , nu pare sa fie un zgomot metalic ,chiar la schimbarea treptei de viteza se simte o smucitura , daca folosesc foarte fin ambreaju nu imi mai smuceste , face numai cand las mai brusc ambreaju , tampoanele de la cutie par ok , la fel si crucile , sub cutia de viteze are ceva tampon cu ala nu stiu care i treaba.....
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| probleme, schimbarea, treptelor, viteza |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|