|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Am o problema cu Yarisul sotiei. Cand virez stanga maxim si plec incet de pe loc masina se zdruncina ca si cand ar trece peste hopuri. Am fost cu ea la service la Toyota, mi-au zis ca e de la geometrie asa ca m-am programat si m-am prezentat la service. Dupa ce am luat-o de la ei face la fel. Am dus-o inapoi si mi-au zis ca s-ar putea sa fie de la jante ?! Sotia merge cu masina ca si cand ar fi de portelan, si mi-e greu sa cred ca ar fi indoit vreo janta. Daca mergeam eu cu ea as mai fi crezut. Masina are 18500 de km in trei ani si arata ca scoasa din cutie. A mai patit cineva asa ceva? M-ar ajuta sa stiu care e problema sa pot sa le spun eu ce trebuie sa faca. Ei se pare ca stiu sa faca doar revizii, sa schimbe uleiul si filtrele .Va multumesc! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mergi la alt service si prezinta-le problema!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Salut Bogdan ! As vea sa stiu daca ti-ai rezolvat in vreun fel problema la directie. Am aceeasi problema si eu . Am fost in service in garantie si m-am intors cum m-am dus....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
...explicatia fiind una simpla din punctul lor de vedere: daca masina lor de drive test (30.000 km. la bord) pe care au adus-o spre demonstratie se comporta la fel , concluzia este una singura.... asa face yaris-ul.
Degeaba am incercat sa le explic faptul ca masina se comporta asa doar de cca. 2 luni.,,Probabil nu ati observat d-voastra" a fost raspunsul domniilor lor. Au verificat masina pe stand dpdv al geometriei rotilor.Au fost probleme de convergenta, de unde si uzura exagerata a rotilor pe exterior.Masina are 2 ani in aprilie si 20.000 km. Nu are nici un fel de joc la roti.Si totusi... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
ati verificat daca anvelopele nu sunt deformate?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| directie, probleme, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|