|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Va salut, sunt nou pe aici, dar m-am inscris in speranta ca ma puteti ajuta. Zilele trecute, am ramas suspendat pe zapada cu Toyota LC150, cutie automata, incercand sa ies de acolo, o tineam turata la 2000 ture in D, apoi imediat in R, sa pot iesi de acolo. Dupa cateva minute, nu mai merge marsalierul, apoi acum vad ca nici in fata, decat foarte greu, adica se tureaza in gol si abia se misca.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
acum iti functioneaza marsalierul? cred ca da... parerea mea personala este ca nu ai o problema a cutiei de viteze si nici a motorului. mai exact nu ai o problema reala. Orice problema a cutiei s-ar fi transformat intr-un bec aprins in bord cutiile automate ale masinilor moderne sunt monitorizate tot timpul de catre un calculator iar daca ar exista o diferenta intre intrare si iesire ar fi sesizata imediat.O problema ar fi insa carosabilul care ii interzice masinii tale sa se accelereze f mult. Masina ta este echipata cu multe sisteme de protectie, unele pasive iar altele active. Unul dintre sistemele active nu te lasa sa mergi asa cum vrei...doar pentru a te proteja. Dezavtiveaza-l si vei merge asa cum iti doresti! ![]() Daca gresesc imi cer scuze! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
revin:
m-am inselat cred in privinta problemei tale. iti trimit un pm cu rezolvarea probabila. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Pai de ce nu pui rezolvarea aici ? Si eu am cutie automata si sunt curios sa aflu despre ce e vorba. Multumiri.
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|