Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Probleme cutie AT la LC 150

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-27-2012, 08:05 AM   #1
adi2004
Junior Member

Default Probleme cutie AT la LC 150

Va salut, sunt nou pe aici, dar m-am inscris in speranta ca ma puteti ajuta. Zilele trecute, am ramas suspendat pe zapada cu Toyota LC150, cutie automata, incercand sa ies de acolo, o tineam turata la 2000 ture in D, apoi imediat in R, sa pot iesi de acolo. Dupa cateva minute, nu mai merge marsalierul, apoi acum vad ca nici in fata, decat foarte greu, adica se tureaza in gol si abia se misca.
adi2004 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2012, 16:10 PM   #2
comentator
Member

Quote:
Originally Posted by adi2004 View Post
Va salut, sunt nou pe aici, dar m-am inscris in speranta ca ma puteti ajuta. Zilele trecute, am ramas suspendat pe zapada cu Toyota LC150, cutie automata, incercand sa ies de acolo, o tineam turata la 2000 ture in D, apoi imediat in R, sa pot iesi de acolo. Dupa cateva minute, nu mai merge marsalierul, apoi acum vad ca nici in fata, decat foarte greu, adica se tureaza in gol si abia se misca.
Nu inteleg f bine daca toate astea s-au petrecut acum cateva zile sau in zile diferite, adica atunci nu mergea marsalierul iar acum nu trage in drive.
acum iti functioneaza marsalierul? cred ca da...
parerea mea personala este ca nu ai o problema a cutiei de viteze si nici a motorului. mai exact nu ai o problema reala. Orice problema a cutiei s-ar fi transformat intr-un bec aprins in bord cutiile automate ale masinilor moderne sunt monitorizate tot timpul de catre un calculator iar daca ar exista o diferenta intre intrare si iesire ar fi sesizata imediat.
O problema ar fi insa carosabilul care ii interzice masinii tale sa se accelereze f mult. Masina ta este echipata cu multe sisteme de protectie, unele pasive iar altele active. Unul dintre sistemele active nu te lasa sa mergi asa cum vrei...doar pentru a te proteja. Dezavtiveaza-l si vei merge asa cum iti doresti!
Daca gresesc imi cer scuze!
comentator is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2012, 10:32 AM   #3
comentator
Member

revin:
m-am inselat cred in privinta problemei tale. iti trimit un pm cu rezolvarea probabila.
Old 03-15-2012, 18:41 PM   #4
crosby
Member

crosby's Avatar

Quote:
Originally Posted by comentator View Post
revin:
m-am inselat cred in privinta problemei tale. iti trimit un pm cu rezolvarea probabila.
Pai de ce nu pui rezolvarea aici ? Si eu am cutie automata si sunt curios sa aflu despre ce e vorba. Multumiri.
Old 03-21-2012, 17:02 PM   #5
comentator
Member

Quote:
Originally Posted by crosby View Post
Pai de ce nu pui rezolvarea aici ? Si eu am cutie automata si sunt curios sa aflu despre ce e vorba. Multumiri.
Se pare ca la un moment dat ar fi existat un buletin de service ce spunea despre un update de soft dar la masina lui cred ca rezolvarea era tardiva. Adica, la ce problema reclama el, cred ca unul dintre ambreiaje a cedat(ambreiajul numarul 3) Problema a fost insa specifica lc150 nu si 120... cu toate ca se pare ca este aceeasi cutie. In cazul asta:garantie sau reparatie pe la cei ce fac asta.
Old 03-21-2012, 17:28 PM   #6
crosby
Member

crosby's Avatar

Quote:
Originally Posted by comentator View Post
Se pare ca la un moment dat ar fi existat un buletin de service ce spunea despre un update de soft dar la masina lui cred ca rezolvarea era tardiva. Adica, la ce problema reclama el, cred ca unul dintre ambreiaje a cedat(ambreiajul numarul 3) Problema a fost insa specifica lc150 nu si 120... cu toate ca se pare ca este aceeasi cutie. In cazul asta:garantie sau reparatie pe la cei ce fac asta.
Multumesc de raspuns. Cred ca aici http://www.toyodiy.com/tech/ ai vazut problema. Si eu am intrat la idei cand am citit pe aici pe forum despre schimbarea unor garnituri la injectoare, m-am uitat pe siteul de mai sus si se pare ca la masina mea nu mai exista problema asta. Partea buna este ca toate defectele constante si enuntate pe acel site se remedieza gratuit in service. O seara buna va doresc.

Reply

Tags
150, cutie, probleme

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules