|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Aici vreau sa postati ce probleme ati intalnit la Corolla voastra
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Vopseaua extrem de sensibila (s-a zgariat repede de la spalat). Si e tinta predilecta a gugustiucilor din jurul blocului - oriunde as parca-o, a 2-a zi e singura masina 'marcata'. Chiar am inceput sa joc la loto un bilet pe numele ei
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Cam la toate maşinile ce au vopseluri ecologice e problema asta.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Dom'le, si eu am o problema reala cu Toyota Corolla. Ma arde-n talpa s-o conduc, ceva de nedescris, toata ziua
. Incepe sa devina o problema de-acum, ce naiba...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
![]() ![]() ![]() Funny ....imi place atitudinea ta...... ![]() ![]()
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
) de la jaguar.macar "renoul miegan II ecibec" desi avea aripilii di fibrii, nu pchica vopsaua! inca una care nu-mi place la toyoata! pe langa cutia de viteze inspirata de dacia. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
eu mi-am cumparat un creion corector cu vopsea rosie pentru a remedia punctele unde a sarit vopseaua. e folositor sa-l aplici inainte sa apara rugina.
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Daca sare vopseaua nu apare rugina. Sub vopsea e aplicat un strat special ce are tocmai acest scop. Tabla e tratata.
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Cam putine probleme totusi!!!
Am mai postat si in alta parte cu speranata ca voi obtine un raspuns pertinent. Sunt posesor de Corolla 1,4 D4D si la ridicarea piciorului de pe ambreiaj se aude un zgomot care nu il pot descrie decat ca pe un zgomot combinat si anume combinatia dintre un zgomot usor metalic si un zgomot de vidare a unui recipient. Zgomotul este continuu la ridicarea piciorului de pe ambreiaj, am incercat sa il ignor dar este imposibil la cat costa masina. Ciudat este ca masina de testdrive are cam acelasi zgomot. Refuz sa cred ca este un zgomot normal caci ar fi prima masina care o am cu un astfel de ambreiaj. Zgomotul l-am sesizat de la inceput de cand am ridicat masina dar din pacate nu l-am sesizat cand am facut drive test-ul cu ea. Asa ca rog un posesor de acelasi motor sa i-mi spuna daca are aceeasi problema. In rest in cei 6500 Km: 1. vopseaua este de foarte proasta calitate 2.zgomote la sistemul de prindere al centurii de siguranta Multumesc anticipat!! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
subscriu la problema cu vopseaua, e jalnica, parca e din spray auto chinezesc. ba mai mult, si tablaria e jalnica, subtire, si....pe unde se ciobeste (uimitor de usor) vopseaua, apar puncte mici de rugina zgomotul de ambreiaj ala de care zici dumneata, e cel mai probabil de la o pompa care servoasisteaza ambreiajul, daca cumva la modelul matale n-o fi ambreiaj hidraulic. orice ar fi, trebuie ca ai garantie. daca n-ai...e de naspa, daca e cumva ce zic eu. fiindca atunci cand iei piciorul de pe ambreiaj se ambreiaza motorul, deci lucreaza pompa impricinata. ar mai fi o posibilitate, dar ai simti-o: si anume sa ti se fi ros discul de ambreiaj, dar atunci ti-ar fi patinat rau la demaraj, si anume ai fi avut turatie mare, dar nu te-ai fi miscat din loc. pana acum singurul lucru de care is multumit la toyota e consumul. in rest regret magane-ul 2. sincer sfatul meu e sa dai fuga cu o spagulita la reprezentanta, poate te rezolva fara prea multa bataie de cap. fiindca, in rest, am inteles ca lucreaza mizerabil. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| corolla, probleme |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|