|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
vad ca despre problemele tuturor modelelor s-au spus de rele, mai putin auris. Sa fie masina perfecta??! .........aproape. Dupa 10.000 km doar un greieras din consola si un mic scartait la franare cand dau cu spatele. Despre problemele cu franarea cand dau cu spatele am citit, se rezolva. Acum, posesorii de auris sa inceapa huiduiala!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Eu cred ca are legatura si cu fabrica unde se asambleaza: e cea mai moderna uzina Toyota, cu cel mai mic numar de incidente de calitate. Desi atunci cand zici Turcia...
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Cât de fiabilă e, vom vedea cu timpul. Dacă va fi la fel ca vechea Corolla, fabricată tot în Turcia, mă declar cu mâna pe suflet extrem de mulţumit.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Spuneti-mi, va rog, ca nu va scartai in halul asta forever! Sper sa nu creada lumea ca e RATB-ul la stop
O am de ieri. De azi scartaie frana. Rau. Ii trece? Sa schimbe naiba placutele, ca din cate am inteles alea sunt buba. In rest, sunt foarte multumit de masinuta. O iubesc.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Scade cu timpul scârţâitul respectiv.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
aaaaa!!! Si mai nou scartaie scaunul soferului. Mai ales cand urc si cobor din masina. Noaptea se-aude in tot cartierul!!! ooooooooaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Încearcă să dai cu un spray cu silicon.
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
pietrele ti-le arunca deoarece sunt cauciucurile noi si trebuie sa se uzeze un pic si prbabil erau uscate si pana as-au udat putin au aruncat mizerie nu pietre oricum au scut pestet tot pe dedesubt nu ai probleme cu asta
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Corolla noua nu are scut de plastic la motor, dar poti pune unul de tabla !
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, probleme |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|