|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Din cind in cind sare CD-ul (nu neaparat la trecerea prin gropi sau peste denivelari). Ati intilnit fenomenul?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Da,mi s-a-ntamplat dar nu aparatul era cauza ci CD-ul prost.Unul singur mi-a facut figuri si de-atunci l-am scos din uz.Altminteri merge foarte bine scula.Ceva "inalte"daca mai avea era perfect!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Si eu am dat initial vina pe CD-uri (TDK). Le-am scris cu DVD-WR diferite si la viteze mari/mici. Problema apare aleatoriu (derulat inapoi si nu mai sare).
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Cu trecerea timpului a inceput sa mearga din ce in ce mai prost. Mai nou, din cind in cind ma trezesc cu cite o pauza in functionare de citeva secunde (parca ar fi sters CD-ul).
Stie cineva in ce consta diagnosticarea lor? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Nu imi sare CD-ul, cel putin deocamdata. Am observat, in schimb, ca nu lasa melodiile sa mearga pana la capat, mergand la urmatoarea melodie desi din cealalta ar mai fi vreo 30 de secunde pana la final. Uneori lasa o melodie doar 10 secunde, apoi o schimba. Ciudat..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Faceti fratilor programare .....si vedeti problema poate aveti praf in el ....cine naiba stie exact care e problema...
Eu am o problema care nu au inca o solutie la ea ....mi se reseteaza cd-mp3-ul Yarisului daca apas de prea multe ori random ![]() ![]() ![]() Am fost la service....si au constatat ca nu are nimica.......deci????? ![]() ![]() ![]() Pana acuma am patit de 3-4 ori .....de ceva vreme de cand nu mai plec la drum nu mai ascult cd ci radio ....dar asta nu elimina problema...
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
I-am pus deja in tema; au spus ca vor sa-l testeze si ei. Cum? Habar n-am. Problema e ciudata, apare aleator chiar si pe drumuri impecabile.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Pe mine cel mai tare la playeru de la Yaris ma enerveaza faptul ca daca sunt pe MP3 sau CD si e RANDOM, apoi sa fie random si la comenzile de pe volan si consola. Daca am pus pe random din consola sa inteleaga si restu de butoane de genul NEXT TRACK, Previous Track ca vreau RANDOM.
E enervant fiindca altfel trebuie sa tot apas pe 6. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Producatorul CD-player-ului (cel putin in cazul meu) e Fujitsu
, nu Panasonic cum ar fi firesc .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
La CD-Playerul meu apare uneori "Error". Daca dau next track sau previous track, atunci isi revine.
Plus ca acum ma gandesc de 2 ori inainte de a pune un CD original. Am facut cateva selectii de melodii, le-am pus pe CD-uri, si dupa 3 utilizari la drum lung, mi le zgaraie de nu le mai pot asculta. |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| player, problema |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|