Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Proaspat posesor al unui Land Cruiser V6 120 LCA TEMS

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2009, 09:28 AM   #1
nicksonescu
Junior Member

Default Proaspat posesor al unui Land Cruiser V6 120 LCA TEMS

am masina de o saptamana si faptul ca nu am scris nimic aici, spune ceva .
am fost pana in predeal, pe drumuri de tzara, noroaie, etc... masina este absolut senzationala. TEMS-ul isi face absolut toti banii. acum am pe bord un pic peste 3 mii km cu un consum mediu de 11.0 litri.
Pentru cei care doriti sa stiti mai multe, va stau la dispozitie.
nicksonescu is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 21:36 PM   #2
danpa
Junior Member

Felicitari ptr achizitie! Super masina!
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
Si eu imi voi lua una, dar...cred spre sfarsitul anului.
Este luata in leasing sau cash? Ma intereseaza caracteristicile leasingului (in caz cae luata asa): perioada, avans, reziduala, rata, casco...multumesc.
danpa is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 21:27 PM   #3
crosby
Member

crosby's Avatar

Felicitari pentru achizitie !! Deja am vazut o gramada de LC 120 in Constanta. Poate ne intalnim in trafic . Pe aici pe aproape pe unde ai bagat-o in teren ?
Old 06-19-2009, 09:13 AM   #4
nicksonescu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by danpa View Post
Felicitari ptr achizitie! Super masina!
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
Si eu imi voi lua una, dar...cred spre sfarsitul anului.
Este luata in leasing sau cash? Ma intereseaza caracteristicile leasingului (in caz cae luata asa): perioada, avans, reziduala, rata, casco...multumesc.

Multumesc de urari! masina este luata in leasing, cu avans 50 la suta. Casco e in jur de 7 milioane. sincer, restul aspectelor contractului de elasing nu le stiu. brokerul este VB leasing , sunt f prompti si asta mi-a placut cel mai mult. In plus, au un sistem f modern de gestionare a contului, unde poti vedea in orice moment cum stai cu derularea contractului. Cel mai simplu e sa mergi la un sediu VB Leasing si te vor lamuri cu toate aspectele. Toate aranjamentele le-am facut inainte sa ajung in tzara, prin intermediul emailului.
Cat despre masina, sunt super incantat de ea. Contrar poate asteptarilor, in oras se mishca excelent.
Old 06-19-2009, 09:20 AM   #5
nicksonescu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by crosby View Post
Felicitari pentru achizitie !! Deja am vazut o gramada de LC 120 in Constanta. Poate ne intalnim in trafic . Pe aici pe aproape pe unde ai bagat-o in teren ?
mersi de urari!

intr-adevar, am avut un soc vazand cate LC 120 am vazut prin orash. am fost plecat cca 7 luni si cand am revenit, comparand cu ce stiam ca se gaseste pe strazi inainte, intr-adevar sunt f multe. mai mult de atat, au fost posesori de LCA 120 care au vrut mai mult, si au luat V8, de care nu au fost multumiti: zgomotul motorului f mare, consumul... pe masura, demarajul e altfel, etc. unii dintre ei au revenit la V6...
cat despre trafic, cu sigurantza ne-am intalnit , insa necunoscandu-ne, am trecut mai departe...
undeva, in ceamurlia de jos, am fost dupa o zi si o noapte de ploi, cu santuri de pana la 30-40 de cm, un drum de cca 2 km. senzatia a fost de "barca pe valuri usoare".nici pomeneala sa seimpotmoleasca, masina parea in mediul ei. si da, am senzatia ca cere off-road la greu ... am mai dus-o pe plaja intr-o seara insa asa, ceva soft. astept totusi sa fac macar 5 mii cu ea (am deja un pic peste 4 mii ) ca sa o solicit mai mult...
exista in constanta intalniri intre posesorii de Lc-uri? parca citisem pe softpedia ca se organizeaza ceva in genul asta undeva la munte, periodic... daca stii mai multe, sa imi spui si mie .
Old 06-19-2009, 10:30 AM   #6
gcrazvan
Member

am si eu leasing la VB Leasing si sincer nu sunt multumit ptr simplu fapt ca ei calc euro la un curs de schimb astronimic.
Daca te uiti pe fact o sa vezi curs de genul 1 euro = 4.3 ron cand la BNR era 4.14
Nu stiu daca este la fel si la celelate societati de leasing.
gcrazvan is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 00:33 AM   #7
nicksonescu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by gcrazvan View Post
am si eu leasing la VB Leasing si sincer nu sunt multumit ptr simplu fapt ca ei calc euro la un curs de schimb astronimic.
Daca te uiti pe fact o sa vezi curs de genul 1 euro = 4.3 ron cand la BNR era 4.14
Nu stiu daca este la fel si la celelate societati de leasing.
am convenit cu ei sa platesc anticipat pe un an de zile, dupa care sa platesc si restul sumei. nici nu stiu la ce curs au calculat. mi-a convenit sistemul si din alte puncte de vedere. ce m-a deranjat, insa,a fost TVA la taxa de poluare... o aberatie! cred ca suntem singura tzara care plateste taxa la taxa...
Old 06-30-2009, 16:48 PM   #8
zarra68
Junior Member

Cat este impozitul pe an?
zarra68 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2009, 16:51 PM   #9
crosby
Member

crosby's Avatar

la 3.0 D4D este 9 milioane, nu stiu cat e la V6

Reply