|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
am masina de o saptamana si faptul ca nu am scris nimic aici, spune ceva
.am fost pana in predeal, pe drumuri de tzara, noroaie, etc... masina este absolut senzationala. TEMS-ul isi face absolut toti banii. acum am pe bord un pic peste 3 mii km cu un consum mediu de 11.0 litri. Pentru cei care doriti sa stiti mai multe, va stau la dispozitie. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Felicitari ptr achizitie! Super masina!
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Si eu imi voi lua una, dar...cred spre sfarsitul anului. Este luata in leasing sau cash? Ma intereseaza caracteristicile leasingului (in caz cae luata asa): perioada, avans, reziduala, rata, casco...multumesc. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Felicitari pentru achizitie !! Deja am vazut o gramada de LC 120 in Constanta. Poate ne intalnim in trafic
. Pe aici pe aproape pe unde ai bagat-o in teren ?
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Multumesc de urari! masina este luata in leasing, cu avans 50 la suta. Casco e in jur de 7 milioane. sincer, restul aspectelor contractului de elasing nu le stiu. brokerul este VB leasing , sunt f prompti si asta mi-a placut cel mai mult. In plus, au un sistem f modern de gestionare a contului, unde poti vedea in orice moment cum stai cu derularea contractului. Cel mai simplu e sa mergi la un sediu VB Leasing si te vor lamuri cu toate aspectele. Toate aranjamentele le-am facut inainte sa ajung in tzara, prin intermediul emailului. Cat despre masina, sunt super incantat de ea. Contrar poate asteptarilor, in oras se mishca excelent. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
intr-adevar, am avut un soc vazand cate LC 120 am vazut prin orash. am fost plecat cca 7 luni si cand am revenit, comparand cu ce stiam ca se gaseste pe strazi inainte, intr-adevar sunt f multe. mai mult de atat, au fost posesori de LCA 120 care au vrut mai mult, si au luat V8, de care nu au fost multumiti: zgomotul motorului f mare, consumul... pe masura, demarajul e altfel, etc. unii dintre ei au revenit la V6... cat despre trafic, cu sigurantza ne-am intalnit , insa necunoscandu-ne, am trecut mai departe... undeva, in ceamurlia de jos, am fost dupa o zi si o noapte de ploi, cu santuri de pana la 30-40 de cm, un drum de cca 2 km. senzatia a fost de "barca pe valuri usoare".nici pomeneala sa seimpotmoleasca, masina parea in mediul ei. si da, am senzatia ca cere off-road la greu ... am mai dus-o pe plaja intr-o seara insa asa, ceva soft. astept totusi sa fac macar 5 mii cu ea (am deja un pic peste 4 mii ) ca sa o solicit mai mult...exista in constanta intalniri intre posesorii de Lc-uri? parca citisem pe softpedia ca se organizeaza ceva in genul asta undeva la munte, periodic... daca stii mai multe, sa imi spui si mie .
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
am si eu leasing la VB Leasing si sincer nu sunt multumit ptr simplu fapt ca ei calc euro la un curs de schimb astronimic.
Daca te uiti pe fact o sa vezi curs de genul 1 euro = 4.3 ron cand la BNR era 4.14 Nu stiu daca este la fel si la celelate societati de leasing. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|