Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Toyota Forum - Discutii despre Toyota (http://www.forumtoyota.ro/index.php)
-   Discutii generale (http://www.forumtoyota.ro/forumdisplay.php?f=4)
-   -   probleme martori aprinsi in bord (http://www.forumtoyota.ro/showthread.php?t=10263)

sergiu123456 12-09-2017 08:43 AM

probleme martori aprinsi in bord
 
buna ziua grup am o toyata avensis din 2004 motor 2.0l diesel dupa ce am facut schimburile de ulei si filtre mi se aprind martori de la nivelul de ulei si la filtru de motorina si bateria am incercat sai fac fac diagnoza si nu mi sa gasit problema pe diagnoza numi da nici o eroare am verificat si alternatorul mi sa zis ca incarca bine de pornit porneste bn dimineata poate vati ma intalnit cu aceste probleme si ma puteti ajuta si pe mn tin sa mentionez dupa ce sau facut schimburile masina a stat 3 sapt fara sa fie pornita .am verificat si sigurantele si toate sunt bune, va multumesc.

alex D4D 12-14-2017 12:21 PM

Verifica si puntea de diode de pe alternator.

Spyry 03-01-2018 08:02 AM

Salut ! Sunt nou pe forum ! Detin o toyota rav-4 , 2.0 diesel , din 2004 si dimineata mergand undeva la 2500 turatii in treapta a-3a mi s-a aprins sonda lambda si nu mai trage masina de fel , am oprit-o si am lasat-o 3 minute si dupa ce am pornit-o din nou tot la fel face si nu mai merge decat 200 metri si nu mai trage de fel ! Va rog sa ma ajutati pentru ca nu stiu ce sa fac ! Multumesc !

cipickao 03-09-2018 06:41 AM

Nu exista martor pentru sonda lambda.
La tine s-a aprins chek engine care se aprinde atunci cand ceva nu functioaneaza bine la motor.
Poate fi egr-ul poate fi turbina dar pana nu ii faci o diagnoza nu putem decat sa facem supozitii.


All times are GMT. The time now is 15:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.