|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut baieti,am o lista de preturi cu care mi-au venit baietii de la service toyota constanta si sincer mi se pare cam aberanta,stiti cumva unde pot sa ma interesez de niste preturi mai accesibile?Ca sa vedeti de ce spun asta va atasez lista de preturi.
- arbore cotit motor - 3491 RON+TVA - semiinele axiale - 85 RON/buc+TVA x 2 buc - cuzineti palier standard - 90 RON/buc x 5 buc - cuzineti biela - 69 RON/buc x 4 buc - set segmenti - 655 RON+TVA - set garnituri motor - 656 RON+TVA - pompa ulei - 496 RON+TVA preturile pot varia in functie de producator pentru plata pana la 31 mai 2011 beneficiati de o reducere de 20% la toate piesele originale toyota. la necesar se adauga uleiul de motor |
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| piese, preturi |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |