|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Salutare
Ma apropii cu pasi repezi de revizia de 45.000 de km...nu am idee cat va costa acesta revizie desi din ce am auzit ajunge pe la 300 ron dar nu sunt sigur. Cea de 15.000 de km m-a ajuns 290 ron, iar cea de 30.000 750 ron, la prima revizie mi-a schimbat doar uleiul si filtrul de ulei, la a doua ulei, filtru ulei, filre aer si polen, lichid de frana si cam atat...are idee cineva cat ajunge cea de 45k si ce se schimba????
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Salutare !
S-apropie 15.000 km si pun intrebare celor care au facut revizia de curand in Brasov, Pitesti sau Toyo Bucuresti . Pentru Yaris . Prefer profesionalismul/corectitudinea si amabilitatea apoi pretul . Informatii din experienta personala ar fi perfect . Va multumesc ! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Never again Toyota Pipera!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu cred ca incerc la ToyoMotor, se apropie si la mine revizia de 30000 @Mushu cum e service-ul din CT? Eu vin fff des la Constanta si as putea sa fac revizia la voi, dar vreau amanunte legate de profesionalism si corectitudine (spaga sau alte aspecte daca e cazul) merci! Apropos la tinichigerie& vopsit cum e? Eu am culoarea negru 209 poate ma progr tot acolo, e aglomerat? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Poate ajuta pe cineva .Am facut revizia la Brasov .
Yaris 1.0 L : Ulei sintetic (nu scrie marca, nici n-am intrebat) 5w40 (3 litri) - 178 lei Toyota filtru ulei - 38 lei Toyota garnitura - 5 lei Manopera - 116 lei Total (inclus TVA) 337 lei . Au suflat filtrele si verificat pe dedesupt etc ... M-au intrebat daca doresc piesele schimbate inapoi, au in deviz rubrica cu da sau nu . Nu am dorit. Pareri: Programare cu 2 zile inainte , atunci au spus ca va costa 380 lei insa practic a fost 337 lei . Multumit .Amabili . Timp aprox. 1h . Au spalat si masina si presurile fata interior . Multumit. Nemultumiri : miros slab de tigara (sunt nefumator si se simte imediat) in masina , probabil cand au spalat/uscat ; scaunul pasagerului fata murdar (albit) de praf ca si cum s-au asezat pe jos apoi in masina . In rest masina merge ok. ![]() Weekend placut tuturor ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Multumesc de info! Revizia ta a fost cea de 15000/1an? Asta asa a fost si la mine, insa cea de 30000 este mai scumpa
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Uleiul 5-w-40 este Mobil 1 si apare periodic la Metro , la oferta , cu pretul de 125 lei pe bidonul de 4 litri . Este imposibil ca un service sa refuze uleiul clientului deoarece ei traiesc exclusiv din manopera... va sfatuiesc sa va comandati pe internet si filtrele de aer si polen ca si cele de combustibil , dar sa mergeti cu ele la service in ambalajele originale fara a fi desfacute. Daca cei de la service nu va accepta spuneti-le foarte senini ca mergeti la alt service sau alta reprezentanta Toyota ...sigur au sa accepte ... ne cred foarte fraieri stiind ca suntem in mod voit neinformati... va garantez preturi la revizii mai mici decat la *junghiurile frantuzesti* cu care ne indeamna diversi nemernici ajunsi oameni de stat....daca gresesc , accept orice stigmat !
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Am facut la Toyota Suceava revizia la 1 an toyota yaris.
-progamare cu 2 zile inainte -personalul foarte amabil -nu am asteptat deloc, masina a fost preluata imediat ce am ajuns. -410 lei -poti sa urmaresti cum lucreaza la masina ta printr-un perete de stica, in timp ce esti servit cu cafea sau ceai. La inceput m-am uitat un pic, dar pe urma am inceput sa ma uit la masinile de prin showroom. -au folosit ulei Mobil 1 5W30 ESP Formula. -cand mi-au adus masina mi-au dat si restul de ulei (aprox. 1 litru) -nu stiu daca poti sa folosesti uleiul cumparat de tine, oricum nu mi s-a parut scumpa revizia, de aceea nu mi-am batut capul. Impresia generala buna spre f. buna. Asa cum spunea si Gabi-BT parca ai totusi impresia ca lipseste ceva, dar nu poti sa spui exact ce. Concret nu pot sa le reprosez nimic. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Cost revizie Yaris de 45.000 km este aproape 400 lei (incluzand ulei si filtru ulei + manopera)..e cam mult avand in vedere cost revizie Peugeot 1007 de 20.000 km (ulei, filtru ulei, filtru aer si polen+ manopera) este de 450-500 ron
![]() ![]() ...pe mine la toyota m-a ajuns 750 ron(toata lista de la peugeot)....![]() ![]()
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
inseamna ca la peugeot a bagat ulei de rapita de e asa ieftina revizia
|