|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare tuturor!
Spuneti-mi, va rog, unde gasesc o pompa pentru rezervorul lichidului de spalat parbrizul, fie ea sh sau noua. E vorba de Avensis 1,6 vvt-i an 2007. Multumesc si conduceti prudent. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
cel mai ieftin la toyota
crede-ma pe cuv ca am patit-o si io .sh la dezmembrari .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Salutare!
Iata povestea cu pompa. Se colmatase axul datorita diverselor solutii utilizate. Nu se mai invartea elicea aia deloc, nici macar cu mana. Am declarat-o decedata, motiv pentru care am cumparat o pompa de Opel, care nu difera decat la conectorul de alimentare. Totusi, in semn de recunostinta (cel putin), am incercat resuscitarea pompei. Am uns axul cu putin lichid de frana apoi l-am invartit pina am obtinut o miscare de rotatie usoara. In ziua propusa pentru schimbarea pompei, am mai incercat pompa originala (dupa ungere), ca si cum as fi condus-o pe ultimul drum, cand, surpriza, a functionat. Am dus pompa de Opel inapoi la magazin si de 2 saptamani pompa originala functioneaza. Multumesc, oricum, pentru atentie. Ma bucura rezolvarea acestei mici probleme, deoarece imi pasa de Toyota mea. Considerand inchisa discutia, salutare tuturor si conduceti prudent. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
bobinaju este inca bun la tine , daca se ducea ala ... ai scapat eftin
|
|