|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
plasticul de la ecranul radio are o problema, probabil a prins aer si a aparut o pata pe el. aveti idee daca se poate inlocui? cateva imagini mai jos
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
A fost lovit sau a aparut asa din senin ? Nu am putut sa maresc poza sa imi dau seama ce se intampla acolo.Pune o poza mai mare.Daca nu este lovit si mai ai garantie, cred ca schimba toata unitatea,nu se inlocuieste numai ''geamul''.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Multe corolle au avut problema asta, si au remediat pe garantie.
A fost inlocuit doar plasticul. Vezi la toyota cat te costa chestia aia ca au schimbat destule.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
si eu am avut problema asta. e adevarat ca dura cam mult sa o schimbe, dar cei de la reprezentanta de la suceava, mi-au schimbat tot radio cd-ul cu unul de pe masina lor de la reprezentanta
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Daca te intereseaza si vrei sa cumperi, s- ar putea sa nu imi mai trebuiasca mie mp3 playerul de pe aurisul meu, asta numai daca ti se si potriveste pe masina , ca e cu magazie de 6 mp3 uri
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Asa ceva, a vazut cineva, de vanzare ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
arata interesant!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Puteau si japonezii astia sa scoata butoanele alea care micsoreaza efectiv ecranul si sa il fi facut cu touchscreen..
Daca nu m-a mintit acel cineva...am inteles ca e pe undeva pe la 20 si ceva de miloane o navigatie pt. auris de la toyota,noua...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| corolla, plastic, radio |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|