|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Stie careva alte locuri de unde as putea gasi piese ptr hilux mai ieftine decat la reprezentanta,eventual si second(as avea nevoie de o planetara fata stanga,semicaseta directie,cablu frana de mana, rotula brat superior dr si stang, bucsa sup si inf arc lamelar spate)
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
salutare ,
am intrat de curand in randul posesorilor de Toyota Hilux , este vorba de una cu motor de 2.4 d si este fabricata in 1994 , si ca si orice masinuta veche are si ea problemele ei respectiv am constatat ca am arcurile pe fata rupte , are arcuri pe 5 foi deci lamelare , daca stiti careva ceva dezmembrari sau undeva unde as putea gasii mai ieftin , sau de ce nu si similare , va multumesc anticipat. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Salut am de vanzare pentru un hilux din 95 un parbriz,placute frana fata , doua stopuri spate(plasticul de pe tripla),cablu kilometraj, toate noi a avut tata un hilux si iau ramas piesele astea pentru cei interesati PM sau 0745144909 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Hilux Vigo 2008. Cumpar stop spate stinga (plasticul de pe tripla). 0727339036.
Last edited by IlieGeologie; 03-11-2010 at 08:30 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
salutare, am o Toyota Hilux cu 5 locuri si ma intereseaza la ea un fullbox.ma puteti contacta pe mail a_borzea@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Am un Hilux din 2004 si m-ar interesa niste aparatori noroi si un cablu de kilometraj. Ma puteti contacta la coco_vd1@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
ATENTIE MARE LA TEPE! SINT MULTE FIRME CARE SINT INREGISTRATE LA REGISTRUL COMERTULUI, DAR NU EXISTA!!! NU LE DATI SUB NICI UN MOTIV NICI UN BAN, PINA NU AVETI PRODUSUL DORIT IN MINA!!! UN EXEMPLU: MasterPickUp din Cristurul Secuiesc. Daca mai stiti, dati de stire!!!
Deh, sintem in Romania... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
Sa inteleg ca ti-ai luat vreo teapa ? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
[cumpar catalizatoare uzate de toyota , de la motoare diesel , de la modele dupa anul 2000 , tel 0761418442
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| hilux, piese |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|