|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
ma poate ajuta cineva cu o perere/pareri despre aceasta masina? vreau sa-mi cumpar un model 1.6 benzina, din anii 2004-2005. Ma intereseaza in primul rand distributia ( lant sau curea ) si costul la consumabile. ce pica des la ea, daca pica...etc. multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Distributia e pe lant. Motorul duce multe sute de mii de km, deci cu el nu sunt probleme. Te poti astepta la schimbarea kitului de ambreiaj in functie de cum a fost condusa masina si de numarul de km sau, de la drumurile patriei, poti schimba bielete, bucse, amortizoare care oricum sunt mai rezistente ca la alte marci. Masina asta nu are probleme specifice adica piese care pica dupa un anumit numar de km, cum exista la alte marci. E o investitie buna daca pretul este corect.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
multumesc pentru sfaturi! din pacate la noi gasesti foarte multi samsari asa ca nu pot sti cu siguranta numarul real de kilometrii. Parca imi vine sa cumpar una cu 150.000 km decat sa cumpar una care spune proprietarul ca are 70-80k.
E destul de dificil, caut de 1 saptamana o masina cam la 5000 euro, ceva fabricat dupa 2004. Multam oricum si am sa postez noua achizitie, atunci cand o voi face. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Revin cu un post....asa de rau imi pare ca nu am ales o Corolla de nu va inchipuiti
![]() Am cumparat un Megane 2 1.6 16v de la un cunoscut, 59.000km. Masina cu toate actele, revizii si tot ce trebuie cu facturi de la renault, proprietarul director la un concesionar Renault. Prima luna, macaraua stanga fata schimbata ( a crapat ) A doua luna, in mers, mi-a picat o bobina A treia luna ( curenta ) masina mea este in servici in Sibiu ( su sunt din bucuresti) motorul este desfacut, s-a rupt cureaua de la alternator si a intrat sub cea de distributie. Inca nu stiu cat ma costa dar o sa fac imprumut si cred ca o vand..... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
eh ... ghinion de neshansa. .... asa de bine a intretinut-o cunoscutul .... sincer sub 5000 cine o vinde o vinde de pomana , mashina face minim 6000 si la cati km vrei tu ...
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| corolla, pareri |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|