|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Am observat ca ora raportata ca moment al inaintarii thread-urilor catre site este cu doua ore in urma. Fata de mine, cel putin, care sunt in Romania. Si cred ca majoritatea forum-istilor sunt in RO, nu in Anglia.
Si, pe aceasta cale, ca tot nu am facut aprecieri pe tema asta, FELICITARI celor care au reinviat clubtoyota si l-au redenumit FORUMTOYOTA. Aici, intradevar, sunt pasionatii de Toyota. Pentru ca pur si simplu au avut acest incredibil curaj. Pacat ca - se simte asta - sunt participari/postari mai rare, decat in forumul acum mort (asa il consider, chiar daca bantuie). Cine este fan toyota simte ca aici sunt ... fratii. Oricum sper ca toti care intra, care citesc sa aiba SI EI curajul sa se reinregistreze si sa comunice cu ceilalti. Este nevoie de acest brainstorming. Toti avem nevoie de el, fie ca sunt pareri tehnice, fie ca ... barfim, la o cafea. Va salut si va respect. PE TOTI. P.S. Acum, cand apas "submit new thread", este ora 19:44 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Si, in plus, mai este adaugat PM (AM). Oricum, este in format de 24ore, nu?
Succes, admin! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Azi, 19:44 asta este ora afisata ..la care ai postat!!! nu cred ca problema e de la noi mai degraba din setarile tale ....acuma o sa rog adminul sa verifice dar sincer nu cred ca e de la noi....si din cate vezi la mine nu apare pm-am apare pur si simplu ora
![]() ![]()
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Acum este 20:16, iar la Ant3, este Adrian Paunescu, cu problema din Kosovo (atac la ambasada SUA din Belgrad).
Corect? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
cred ca nu inteleg ceva, motiv pentru inaintez o proba. Vedeti voi care e neregula.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
HELP. Cum se ataseaza o imagine de pe hdd?
Voiam cu un printscreen sa va arat diferenta de timpi... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Administrator
|
Pentru ora setati +02:00 GMT,si va jucati cu DST on/off si vedeti cum va afiseaza.
Quote:
Ca sa atasezi imagini,dai Post Reply,Manage attachments,de unde dai Browse,apoi upload,si astepti . |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| afisare, ora, threadurilor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|