|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Sunt pe cale sa achizitionez o Toyota Land Cruiser noua din Germania cu motorul diesel de 190cp. Nu ma pot hotari, cutie de viteze automata sau manuala..
Am vazut pe site-ul oficial detalliile tehnice si am ramas surprins de cutia automata in 5 trepte care si consuma mai putin si este mai rapida decat dea manuala in 6 trepte. Ce parere aveti? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
Daca ar fi sa aleg intre o A/T si o M/T... clar as alege A/T pe land cruiser. Daca ar fi sa aleg intre M/T si A/T pe masinile sport as alege M/T. Am vazut si eu acele consumuri minune de pe site dar nu cred ca sunt reale! Land Cruiser-ul este o masina care isi merita renumele! Spor la cumparaturi si sa o stapanesti sanatos dupa aceea! |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
daca faci mult offroad cu ea e mai indicat una manula . in off bagi pe Low.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nu am sa fac foarte mult offroad. Ma intereseaza mai mult performantele pe sosea( acceleratia si consumul ). Sunt fanul cutiilor manuale, dar daca consumul si reprizele sunt mai bune la cutia automata, alegerea e clar cutia automata la care castigi si putin comfort. Nu sunt lamurit cum au scos datele de pe site-ul oficial cei de la toyota. In rest am pus ochii pe cateva Toyota din Germania.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Land Cruiser 150 cu cutie manuala gasesti greu "pe stoc". Majoritatea sunt cu cutie automata.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
|
|