|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Atat am de spus. Deocamdata ......
http://www.midocaracter.ro/wp-conten...drive-test.pdf
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Toate modele din versus sunt interesante.
Toyota Avensis beneficiaza de o reducere interesanta, motorizarea de 2,2 L 150 CP,dotare Executive putand fi luata la 22.705 eur cu TVA inclus. Nu stim insa nimic de bolile copilariei. Honda Accord are un design spectaculos,dar cel mai ieftin diesel costa 25.339 eur cu TVA inclus. Unii hondari s-au plans de suspensia fata foarte zgomotoasa. Din auzite,Passatul are un comportament rutier foarte bun,dar pare sa aiba multe probleme tehnice. Despre Mondeo nu stiu prea multe,dar service-ul Ford din Iasi a dat nastere la multe strrigate de groaza. Cei ce stiu mai multe sunt invitat la depanat! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
salutare !
Nu sunt in Romania si vreau sa imi cumpar un Avensis SH din Anglia... Din ce am vazut...sunt modele de la T2 pana la T4 si mai e si T Spirit..in fine.. Diferenta intre ele consta doar la dotari de interior si design interior sau mai au si alceva diferente la partea mecanica?? Poate cineva sa ma ajute sa ma lamuresc si eu?? Sunt interesat doar de diesel ! |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| avensis, concurenta, noua |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|