|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Posesorii de corolla si auris, fabricate intre 24 octombrie 2006 si 25 iulie 2007 (corolla) si intre 3 octombrie 2006 - 24 august 2007 si 7 februarie 2007-
14 septembrie 2007, ar putea avea probleme la directie. Verificati-va VIN -ul , in documentul acesta: http://www.toyota-tech.eu/toms_cabs/EN/8K3E-480.pdf Last edited by dorus; 11-14-2008 at 12:43 PM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
La Auris e vorba de aproape toate modelele fabricate in 2007 (vezi indicativul fabricii, NMT - Turcia), zice ceva de genul 7 februarie - 15 noiembrie . La o prima verificare in talon se pare ca posed o masina in acest "range"
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Da, suna la service pentru o programare... am un prieten care are auris, miercuri are programare la service sa-l verifice...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
S-ar parea ca si eu sunt in aceasta situatie, desi acolo era specificat ca nu toate masinile fabricate in acea perioada au problema respectiva, si ca cei afectati vor fi anuntati peintr-un e-mail. Din pacate am o perioada foarte incarcata si nu am timp sa verific VIN-ul la Toyota. Daca cineva o face, sa ne tina si pe noi la curent.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
VIN-ul il verifici acasa uitandu-te in cartea de identitate si nu cred ca dureaza mai mult de 15 secunde
. Iar pt confirmare poate ajunge si un telefon la reprezentanta
Last edited by XofinB; 11-17-2008 at 09:12 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Poi normal ca si-o verificat omu VIN ul in talon... se incadreaza. Normal ca o dat tel la reprezentanta... Si reprezentanta ce crezi ca o facut... I-o facut o programare, ca doar ce credeati ca cineva are chef sa se holbeze in computer la vin - u tau... Doara clientii au timp berechet de pierdut pe drumuri... Asa ca iti zic eu, un simplu telefon la reprezentanta nu rezolva mare branza
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Dupa cateva telefoane azi am realizat ca nici Inchape si nici Toyo nu au idee de problema discutata aici. Poate o sa sun si la Ruse sa ii intreb si pe aia
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Fratilor, va faceti griji degeaba... fiind vorba despre o campanie inseamna ca veti fi sunati de catre reprezentanta de la care ati cumparat masina si veti fi programati pentru verificare... este vorba despre niste shaibe care ar putea avea joc, nu este deloc vorba despre ceva ce ar putea afecta buna functionare a directiei!
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, corolla, descoperite, notificari, probleme, producator, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|