|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
...are careva idee cam care sunt preturile la accesoriile de catalog Toyota pt Yaris? M-ar interesa: eleronul si jantele Toyota Motorsport si protectiile de faruri.
...data viitoare postez un kit mishto, ca sa vb un pic despre el. Nu e f scump, comparativ cu alte chestii de pe piata... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
pe site-ul astora e 1025 $, asta incluzand tot, adica spoilere f/s, praguri, eleron, capota. Din punctul meu de vedere, are 2 bube: seamana a Audi si nu are proiectoare. Ce ziceti?
asta e linku: http://www.bodykits.org/cart/view_pr...hp?ItemID=4594 Last edited by rotuning; 12-07-2008 at 00:00 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
parerea mea nu iti lua eleronu de la toyota de la reprezentanta e o caruta de bani pt rav 4 am vrut sa imi pun eu grila aia din fata din sarmultita daia impletita de la ei (arata frumos asa e) si mi-a zis un prieten care tocmai venea de la reprezentanta ca e 800 de euro
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
pai la banii astia clar ca nu. O sa imi fac si eu o lista si o sa dau cu niste intrebari in ei acuma cand ma duc la revizia de un an. Ca sunt scumpe acc originale stiu de cand am vrut un scaun de copil Toyota si mi-a zis dealerul ca mai bine nu....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
si mai e ceva tot circuitu tobei de la motor pana la finala dar sa fie cu doua iesiri nu cu una cum e ma costa 4500 euro deci clar nu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Eleronul este 230 euro
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
...trec de la una la alta.....da' o macheta de Yaris unde gasesc?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|