|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
De ce SUV? Pentru spatiu, 4X4, pozitie mai inalta, siguranta.
Dupa ce am trecut in revista mai multe variante am ales RAV. Diesel- o iubire mai veche. Bej - o alta iubire mai veche. Cu ce? Cu de toate ca sa nu ma gandesc apoi ca "ce bine ar fi fost daca as fi avut si..."Pana acum multumit. Pun si o poza cu dedicatie pentru danny_andrei (m-a rugat sa pun o poza...) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Multumesc mult pt poza
![]() ![]() ![]() !!!Apreciez mult!Ii grozav,exact cum imi doresc si eu.Dar cu riscul de a fi injurat......doar o poza?Nu se poate una si din spate,din fata,interior ? Inca ceva....ce contine trk si cam ce pana ar putea rezolva?Sa te bucuri de el la maxim!Felicitari!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
In rest este exact ca varianta cu roata in spate. Ca un "avantaj", , haionul este mult mai usor. (el si asa este greut de manipulat - comparativ cu cele la care se ridica).
Uite, iti dau un link unde sunt mai multe poze de calitate buna si multe informatii folositoare. http://www.km77.com/00/toyota/rav4/g03.asp TRK este compus dintr-un compresor si un recipient cu spuma (sau ce naiba o fi acolo)care se introduce in cauciuc. Dupa ce ai introdus toata spuma respectiva, il umflii cu compresorul. Desi urmeaza sa imi iau o roata de rezerva pentru whorst case scenario, un dealer mi-a spus ca nu a avut pana niciodata si era la 80 000km. Insa shit happens, la noi mai circula si carutele, asa ca nu strica sa fim precauti mai ales cand e drum lung. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Mersi
.Cred ca la o pana obisnuita face fata,dar daca tai cauciucul sau chestii nasoale de genul asta esti fript .Vezi la honda cat costa o roata temporara ca crv are aceleasi dim la roti.Sau poti cara dupa tine una de dimensiuni normale dar ii cam mare.Cat te-a costat masina si ce dicounturi ai primit?Mersi inca o data!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
34750.
Discount? O calduroasa strangere de mana...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Felicitari pentru achizitie....am zis ca pe viitor (daca imi merge bine) sper sa imi iau si eu un rav 4 2.2 d4d cat executive...parca sau vip sa vedem
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| nest, rav |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|