|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Varianta Sol vanduta la noi are butoanele pentru navigatie pe bord.
Ce ma intreb eu acum si respectiv si pe voi: - ce ii lipseste si ce se poate face pentru a activa acea functie? Nu de alta doar poate nu ne caram mereu GPS-ul in masina si daca exista si harta cu Romania intr-o stare cat de cat functionala ar fi interesant sa vedem si cum functioneaza pe Yaris... Ati aflat ceva secrete?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Asa arata si la tine bordul? Mai ai vreun buton extra?
Iulian002.jpg |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Pe ce buton ai apasat de ai acest mesaj s-au ai un CD in interior cu harta
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Astept si eu secrete despre gps-ul de pe toyota yaris sol
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Era un CD cu MP3-uri inauntru. Care este modulul mentionat de catre cei de la Toyota?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Am vazut la cineva o navigatie asemanatoare cu cea de pa autogadget(parca astia avea navi pt yaris). Arata ok, butoanele sunt ok, dar eu nu ma impac cu interfata care parca-i de la jocurile alea vechi, pe TV.
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
La 4200 lei sa si-l pastreze pe stoc! Chiar si fara harta nu consum motorina de banii astia daca ma ratacesc ![]() In aceste conditii ma multumesc cu igo-ul meu de pe PDA, merge brici. Eu credeam ca e doar o problema de activare pentru romania, avand in vedere ca in banii pe care i-am platit pentru masina in germania modelul corespunzator avea si navi.
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
sunt navigatii pentru yaris..am vazut si aftermarket..faza era ca nu exista certitudinea ca merg si butoanele de pe volan pentru controlul audio..este original ceva cu adaptor tom tom..am sa caut poza cu bordul cu navigatia originala..si am impresia ca pentru modelul nou este cu touch screen..ma interesez
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| navigatie, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|