|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut sunt posesorul unei toyota corolla hatchback, motor 1.4 VVT-I 90 de caluti
![]() Dotari: climatronic, senzori de ploaie, jante aliaj 15 inch, radio cd-player, full electric, oglinzi heliomate, inchidere centralizata. Masina este din 2005, fabricata in Marea Britanie - Anglia Sincer nu am avut nici un incident nefericit cu ea, nu am fost nevoit sa schimb altceva decat consumabilele (placute, ulei, completat freon, curea distributie). Toate acestea fiind schimbate la service-ul Toyota din Constanta:P Singurul lucru ce-l am de reprosat masinii este intradevar motorul muuult, muuult prea puturos. Probabil daca era de 1.6cc 110cp era ideal. Masa masinii fiind de aproape 1.5 to (mi-e lene sa ma uit in talon acum:P) zic eu ca este submotorizata. va salut si poate ne vedem la vre-o intalnire toyota - constanta p.s. Sunt nou pe forum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Salut! Distributia e pe lant, cum adica ai schimbat cureaua? Am acelasi model, vroiam si eu sa stiu...poate am o informatie gresita.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
probabil a a schimbat cureaua de accesorii si multi fac aceasta confuzie si ii spun cureaua de distributie
|
|
|
![]() |
| Tags |
| toy |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|