|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Salutari,
Asta e TOYO a mea: Corolla 1.4 D-4D, Luna, culoare ROSIE. O masina foarte buna. Singurul lucru care-l regret este ca nu are vopsea metalizata; conteaza foarte mult. Dupa 15.000km am deja 2 puncte mici unde a sarit vopseaua, dar o sa le remediez la revizie. Am mers cu masina pe autostrada cu 190 km/h si nu se simtea mai nimic in masina. Am mers in iarna asta pe niste drumuri destul de nasoale, am urcat pante pe care alte masini nu puteau (si le tracta un Hillux ) urca... este o masina extraordinara.Sunt mandru de masina mea si imi pare bine ca nu am ales alta marca. Urmatoare masina: noua AVENSIS sau cel mai probabil LEXUS.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Superba, sa-ti traiasca
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
frumoasa maisna sa o stapanesti sanatos da vad ca ai si un copilot tot timpu cu tine maimutica de pe bord
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Wow ce super arata cu coloarea aia!Beton!
Sa o stapanesti sanatos!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Copilotul mi l-a dat mama
) e super tare.
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
felicitari pentru masina....si sa nu ai probleme....imi place cum arata in rosu...chiar e marfa...nu ma asteptam
![]() apropo cum ti se pare motorizarea pentru caroseria oferita?! si cand ai luat-o ca nu ai spus......secretos mai esti ![]() si 1 mil de km fara probleme
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
am ales o culoare mai interesanta pentru corolla mea
![]() motorizarea mi se pare foarte buna; caroseria catareste aprox. 1400kg si cu un motor de 90CP este numai bine. am trecut pe motorina tocmai din cauza consumului si acest motor ma multumeste pe deplin. nu e o masina cu spirit sportiv, dar daca esti in graba nu te lasa balta. cand cautam sa-mi cumpar masina, eram convins c-o sa-mi iau skoda octavia cu motor de 105 CP... cand am vazut corolla cu 90 C mi s-a parut foarte ciudat. am fost la drive-teste si am ramas masca la ce putea o masina cu 90CP... si cu 4 persoane si bagaje, my toyo merge brici ![]() mi-am luat masina acum 5 luni, in luna septembrie...
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
si eu pe yaris am 90 cp si tot 1.4 d4d si 1150 kg dar...traiam cu impresia ca este umpic cam submotorizata...oricum tu stii mai bine...felicitari de achizitie...imi place la nebunie cum arata si as fi vrut si eu una dar ...fonduri reduse.....
![]() a mea se simte foarte puternica....sau poate e doar impresia mea.....dar e addevarat ca media de consum e 5,4 l/100 km
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Oricum fie ca aceste mici defecte de vopsea, datorate drumurilor patriei, sa fie singurele probleme pe care sa le ai cu ea. S-o stapanesti sanatos!
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Foarte frumoasa masina ta; aproape ca sunt invidioasa...
Ca si caroserie, e mare, te strecori usor prin oras, sau e limuzina, caci din poze nu-mi dau seama?
|
|
|
![]() |
| Tags |
| toyo |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|