|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Eu inca mai detin o Toyota Corolla din feb. 1992, primul propietar a fost tatal meu dupa care am prelut-o eu prin 2006. Pot sa spun ca stiu istoria masinii inca de la primii km parcursi si pana in prezent cum pot sa zic ca o Toyota ramane o Toyota. Pana in prezent in afara de schimbat cureaua de distributie (2 ori), amortizoare spate (o data), bujii, placute de frana, uleri si filtre cam atat ca si "probleme" in rest si acum acel motor pe benzina de 1295 cc varianta 12 valve tot un consum de 7,5-8 l urban si 4,5-5 l in afara orasului are.
De vre-o luna detin si o noua Corolla 1,4 D-4D (super masina)
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
incomparabil mai bune toyotele si nu numai din anii 90 decat actualele in ceea ce priveste fiabilittatea
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Si ceva poze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
arata f bine masina dupa 17 ani
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Salut srafa007 eu detin sora mai in varsta a Toyotei tale ,model '88 ,motor 2E 1295cc,carburator,12valve,2=1 usi.Nu ai cumva cartea technica a masinii?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Sa te bucuri in continuare de masina!
Arata foarte bine pentru varsta ei..sa ai grija de ea in continuare! ![]() Si felicitari pentru noua achizitie...sa te tina macar la fel de multa ca batrana din familie!
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Merci Stefan pentru urare si eu sper sa tina macar cat a tinut asta veche, ale tale sa ajunga piese de colectie prin anii 2200
si sa te bucuri de ele cat o fi nevoie. Din pacate nu am cartea tehnica dar pot sa incerc sa caut pe la colegii de la servici daca mai au asa ceva de la masinile lor. La noi prin anii '90 pana in 2001 au tot fost masini la inchirieri auto cu si fara soferi, din toate masinile Corolla sa comportat cel mai bine la poate chiar si 20 soferi pe luna, gropi ca la noi ca deeee. In afara de schimbat ulei, filtre si restu consumabilelor chiar nu au fost probleme, asta a fost motivul pentru care am luat Corolla. Au avut la inchiriat Citroen BX AX ..., Peugeot 405, Toyota Yaris/Carina I+II/Camry/Hiace/Liteace/Coaster/Land Cruser si Avensis, Renault, Honda Civic/Legend/Accord asa ca am avut posibilitatea sa aleg si sa testez piata innainte sa cumpar o masina.
Last edited by srafa007; 08-25-2009 at 07:11 AM. |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| corolla, xli |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|