|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare am si eu o dilema cu care ma confrunt inainte am avut un fiat punto am avut montat in portbagaj un subwoffer si un amplificator sa trag cablul de la baterie pana in portbagaj nu a fost probleme m-am luat dupa celelalte cabluri care plecau de la motor in bord am vandut fiatul si mi-am luat acum toyota yaris (4d4 disel) vreau sa ai montez amplificatorul si surpriza nu stiu pe unde sa trag cablul de la baterie pt ca motorul e cam inghesuit si nu prea am cum sa imi bag capul sa vad ce cabluri pleaca in bord aveti idee de unde as putea trage cablul ? am inteles ca sub bord pe undeva este un cablu destul de sanatos pt a monta un amplif. dar nu am vazut nimic asemanator ma puteti ajuta
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member