|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Intr-o depasire s-a blocat pedala de acceleratie la apasarea completa a acesteia. Am fost nevoit sa scot din viteza sa imping inapoi cu piciorul pedala de acceleratie in pozitia initiala. In caz de accident poti sa mori sau daca sistemele de protectie ale masinii isi fac treaba ajungi in scaun cu rotile. Sugerez firmei Toyota sa lase masinile pe treaba nemtilor si sa fabrice carucioare pentru invalizi, cate unul la fiecare masina cu pedala de acceleratie cu probleme. Mentionez ca innainte am fost in serviceul din Braila pentru corectarea defectinuii dar am dat de neprofesinosti. Feriti-va sa apelati la acest service.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Na belea!
Meriti un premiu, cred ca esti primul din Romania caruia i se intampla practic. Rezolva repede problema, vinde-o si ia-ti o nemteasca. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
io dupa cate stiu e singurul din europa care s-a plans de asa ceva. ia nemtzesti , german power, dar vezi sa ti iei dupa ce incep sa fabrice si ei mashini nu rashnitze
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Sau tu ti-ai facut cont pe forum saptamana asta sa faci antireclama Toyota? ![]() Sau poate ai ceva numai cu serviceul din Braila???
![]() Last edited by br83lau; 06-18-2010 at 17:18 PM. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nu est primul care se plinge de Etima Braila. sunt total neprofesionisti , dar mai stau si cu coada in sus
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Si probabil a uitat sa mentioneze ca era in marsarier
![]() Romani tristi. Am un coleg cu golf V, pana in 60k a avut probleme cu aerul conditionat, usa dreapta fata care nu se mai deschide si mai nou si cu stanga fata care se deschide la 2-3 incercari. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Salutare , cel/cea cu pedala blocata ........... sa stii ca nu ne-am nascut ieri
N-am nimic cu nemtii sau masinile lor dar cand vrei sa faci o gluma fao cu cap , nu mi-am luat Toyota pentru ca mi-a fost facuta cadou sau ca mi-a dat cineva un ban degeaba nu confunda Toyota ca firma cu oamenii din unele service-uri care mai bine s-ar apuca sa vanda castraveti
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Asteptam mai multe detalii. Esti primul din Europa cu problema asta.
Cam dubios prim mesaj...
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Sa-l lasam sa-si cumpere nemteasca . Oricum nu am mai auzit de o asemenea patanie, cusuta cu ata alba, dar din aia groasa. Despre service ma abtin, probleam nu e si nu va fi legat de Toyota, ci de unii care lucreaza acolo.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| moartesaureflexe |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|