|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Masina mea actuala e o Toyota Aygo din 2008.
Marca/Model:Toyota Aygo+ Motor: 1.0 VVT-i (998 cmc in 3 cilindri) Putere: 68 cp @ 6000 rpm / 93 Nm @ 5200 rpm Cutie de viteze: manuala 5 trepte 0-100 km/h dat de constructor: 14.2 sec 0-100 km/h cronometrati:12 sec Dotari standard (nivel de echipare Plus): Jante oţel 14" şi pneuri 155/65 R14 Aer condiţionat cu filtru polen Vopsea metalizata Ice Blue (phased out) Radio CD Volan reglabil în înălţime Geamuri electrice fata Geamuri laterale spate cu deschidere compas Airbag frontal sofer+pasager Airbaguri laterale ABS + EBD CBC Servodirectie electrica Inchidere centralizata Modificari: Inele fante ventilaţie în culoarea caroseriei MP3 player aux Burduf schimbator piele Nuca schimbator inox Jante aliaj 15" 4x100 6.5J ET 38 Cauciucuri Toyo 195/45 R15 Toba finala aSPEC + amortizor Fusta fata originala TTE in culoarea caroseriei Stergator spate 16" (mai mare decat cel original) Stergator fata 26" flatblade Chestii care nu apar in specificatii: Motorul a castigat 3 ani la rand (inclusiv 2009) cel mai bun motor sub 1.0. Sta bine la turatie, peste 3500 ii place mai mult decat pana in 3500. Feeling de cart pe serpentine Pentru acceleratie, treapta 1-a pana la 51 la ora @6000 rpm, a doua pana la 95@6000 rpm, a 3-a pana la 139 la ora@6000 rpm. Viteza maxima declarata 157 in treapta a 5-a; in treapta a 4-a 170 - testat. (Cand am testat 0-100, m-am dus cu a doua pana la ~ 6200 rpm, partea rosie incepe la ~6300) Consumul la mers la 90 la ora in afara e de 4%, in oras la mers normal 5.5%, la mers mai sportiv 7%. Mie imi ia cam 6.5% la schimbari 3000-5000 rpm. Nu are toba intermediara din fabrica. Toba finala era foarte restrictiva de aia am si schimbat-o - asta inseamna ca in momentul in care intra VVT-i-ul, urla. RAU. De asta nici nu pot da jos amortizorul. Dar si cu amortizor, sunt multumit de sunet, mai ales in frana de motor de la 5000 rpm in jos. Din cand in cand mai fac un poc poc poc ![]() Planuri de viitor: Erau. As fi vrut stopurile spate de facelift, kit suspensie -3 cm (arcuri + amortizoare), k&n, evacuare completa, resoftare. Intre timp mi s-au schimbat prioritatile, caut o masina mai sigura, cu mai multe dotari, "de familie". Asta inseamna ca anul viitor, bye bye aygo, hello Golf 5 GTI (sau GTI e30, depinde cum gasesc). Cateva poze, cum era noua si cum e acum. A.. nu vedeti dublu. Avem 2 aygo identice ca specificatii in familie. Numai bine ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
De ce nu ai pus tu thread-ul aici http://www.forumtoyota.ro/forum/toyo...a-mea-f31.html?
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Nu am gasit sectiunea. Poate ajuta un moderator sa mute topicul?
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Se poate inchide, a mea a fost vanduta. Daca intereseaza pe careva jantele, il cunosc pe tipul la care sunt acum, le vinde cu 200 euro fara gume, smirgheluite (se ducea lacul), gata de vopsit.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| masina, mea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|