|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Mi s-a aprins martorul ABS.Ati mai avut problema asta? Care ar fi cauzele? Merci! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Daca e aprins doar becul de la senzorul ABS, inseamna ca acesta nu mai functioneaza, dar franarea este in continuare posibila (evident, cu blocarea rotilor in cazul franarilor puternice).
Poti fi multe cauze pentru aceasta problema: - arderea unei sigurante de pe circuitul electric al sistemului ABS - fire sau senzori care nu mai sunt conectati corect - sau mai grav, o defectiune la unitatea in sine. Daca este aprins atat martorul de la ABS cat si cel de la sistemul de franare, atunci inseamna ca sistemul de franare nu mai functioneaza corect. In aceasta situatie masina trebuie tractata pana la service. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
si eu am acc problema cu martoru' ABS, si nici ABS nu mai functioneaza, ma duc la service si revin cu impresii
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
mi sa intamplat si mie asa ceva. maine ma duc in service si o sa revin cu informatii.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abs, aprins, martor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|