|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
S-a aprins dupa ce am franat,dar nu sa intra abs.. dupa o frana normala. Ati patit asa ceva ?am mai patit odata dar masina era in garantie si nu stiu care a fost cauza atunci. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Cred ca ai gheata pe la senzorul de ABS,incearaca sa cureti pe acolo cu jet de apa calda.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
o sa fac si asta, dar nu au fost 0 grade in bucuresti astazi si masina sta undeva in subteran.. nu ploua nu ninge .. pe strada nu stiu daca am intrat in balti sau ceva de genu. Masina nu este spalata dar o voi spala undeva cu apa calda. Mersi mult
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
gata in sfarsit s-a rezolvat problema... dupa multe luni in care nimeni nu a stiut ce are .. mi am dat seama cand a inchis cineva usa din dreapta spate .. ca si-a revenit abs ul apoi cand tranteam mai tare usa se aprindea se stingea.. ideea este ca pe stalpul din spate dreapta unde vine protectia de plastic era o mufa aiurea sau ceva de genu. In caz ca aveti aceasta problema cu abs ul verificati
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abs, aprins, martor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|