|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutari toyotistii mei! Ajutati-ma! Am nivelul de la lichidul de racire de la Ave la nivelul LOW si trebuie sa completez/inlocuiesc. Mentionez ca cel existent este SLLC (roz) si asi dori sa bag tot din acesta. Unde il gasesc ca nu prea dau de el, stiti vreun magazin, ca la Toyota nu ma lipesc. Si, ce parere aveti, am cu masina 3,3 ani si e la nivelul asta de care ziceam, s-a dus cam repede? Multumiri si calatorii linistite!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mai intai verifica de ce a scazut nivelul lichidului.
La ultima revizie la Avensisu' meu mi-au gasit si mie nivelul scazut si, dupa un control mai amanutit s-a constatat ca era "piscata" garnitura de la pompa, drept pt. care s-a schimbat pompa!
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
la toyota , nu e scump un litru si am vazut sapt trecuta ca aveau in Pipera
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Cca 40 lei/litrul
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
mai ieftin parca ... oricum SLLC la ei gasesti , in alta parte nu. si daca da poate si mai scump .
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| lichid, racire |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|