|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
De curand am fost cu niste colegi sa testam un G-Class second hand... pe niste drumuri mai putin normale dar pe care masina trebuie sa se simta bine...
aici este o monstra: http://www.youtube.com/watch?v=t6rYPF4ZfiM Soferul cunoaste meserie, dar si masina este exceptionala. Ma intreb: un Land Cruiser poate sa faca asa ceva??? Nu vreau sa fac comparatie din prisma pretului, calitatii sau asa ceva, ci din prima "cunostintelor" off-road a celor doua masini. Poate ma pot ajuta posesorii de Land Cruiser. Mai stiu ca Toyota are vechime in ceea ce inseamna off-road si de aceea incerc aceasta comparatie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Anul trecut la intalnirea de la Iasi, am asista la o demonstratie Off-road, am filmul facut de un coleg cu ac ocazie vei putea vedea in acel film ce a putut si ce poate un LC.
Daca esti interesat de aceste imagini convenim cumva sa-ti parvina.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
daca un lc poate sa faca asa ceva? am un amic care cu lc cu toba scoasa in sus merge sute de metri prin vad de apa mai adanc decat vadul in care stationa g-ul. cand iese afara si deschide usa de la haion navaleste apa si vezi daca a prins peste cu ea. a facut acum cativa ani o demonstratie pe tei. este meserias tipul si figura asta o face cu un lc vechi de cel putin 12 ani. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cruiser, gclass, land |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|