|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Dupa ceva vreme ....Toyota mea ....[IMG]http://www.***********.ro/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]...m-a parasit.
Corolla + ceva cash = Land Cruiser. 2004 , 93 000 km , 173 cp , 3000 cc, garantie 6 luni... Este varianta Executiv ...de atunci...nu are Radio - Cas built -in , si are doar aer conditionat , nu climatronic , fara piele..... In rest : motor + cutie de viteze + transmisie ...aceleiasi calitate marca Toyota. Am "botezat-o" deja ca nu m-am abtinut ieri sa nu o scot in off-road. Pozele sunt in fata unei " provocari de 1.5 m , abrupte , pe care am vrut neaparat sa o urc cu spatele..." pitici pe creier ". Si au mai fost provocari....ieri ....dar fara foto... E grozava..... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
FELICITARI PENTRU ACHIZITIE !!! Milioane de KM on the road si tot atatia si off-road.
In sfarsit cineva care-si pune masina la lucru; sa nu uitam ca LC pentru asemenea poze a fost facuta... ii sta foarte bine... sta relaxata pe "provocari de 1.5 m" )Masina ai luat-o din tara sau din strainatate... si care a fost diferenta pe care a trebuit s-o adaugi ???
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
De la Inchcape Motors.
Lor le-am dat Corolla + diferenta = Land Cruiser. Suma nu e asa de importanta cand e vorba de pasiunea asta.... ![]() Sapt asta am de gand sa o mai pun la munca...Revin cu foto |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Cateva poze noi..
|
|