Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Land Cruiser 150 (2010) sau V8

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2009, 20:48 PM   #1
blumi
Junior Member

Default Land Cruiser 150 (2010) sau V8

Acum am un lc 120 si vreau sa-l schimb da nu stiu care e mai bun si off road si on road 150 sau v8. Am auzit ca 150 nu ar mai fi la fel de bun in off road.Multumesc anticipat.
blumi is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2009, 22:46 PM   #2
zeus
Senior Member

nu il da ..... si io am un LC 120 si un hilux model nou .... hiluxu omoara LC ul la off road , cel nou e plin de electronica , daca e automat e cam tot aia .
zeus is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2009, 19:20 PM   #3
crosby
Member

crosby's Avatar

Pai e simplu de dedus. V8 are un motor super fiabil, puternic, cuplu pe cutie este mai mic decat la LC120 ( benzina... de ). Este mai lat si mai "dotat" cu sisteme si alte acareturi care sa te ajute in offroad sau onroad. LC120 e mai modest ( vb de cel cu 3000 cc ), dar aparentele inseala. In offroad dotat cu niste gume adecvate este o placere. Este mai ingust si astfel se poate strecura mai bine si daca mai este si in 3 usi e si mai bine. Cuplu pe cutie 410 N/m. Eu am unul de 3000 si sunt multumit de el, ma batea gandul sa dau masina la buyback si sa iau modelul nou, m-am razgandit, imi place mai mult masina mea . Oricum daca vrei sa cumperi o masina sfatul meu este sa iei una "nepipaita" 0 km. Este totusi o masina noua, indiferent de marca si model.
Old 12-01-2009, 14:03 PM   #4
cristitoyota
Senior Member

cristitoyota's Avatar

Uite ce stie sa faca 150: http://www.km77.com/00/toyota/landcruiser/2010/v01.asp

cristitoyota is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009, 16:27 PM   #5
zeus
Senior Member

ASTEA SUNT IPOTETICE ,, pana la testare in offroad cu adevarat .,... asa ziceau si de V8 ca rupe cotetzu si am ramas cu el pe unde cu LC 120 am trecut ca gasca prin apa ...
Old 12-01-2009, 20:40 PM   #6
crosby
Member

crosby's Avatar

Super tare clipurile. Chiar interesante, sincer sunt pe ganduri .... dar mai vreau sa fac si un drive test si ma hotarasc daca o schimb pe a mea ...
Old 12-05-2009, 18:46 PM   #7
m.teodorescu
Junior Member

Quote:
Originally Posted by zeus View Post
io am un LC 120 si un hilux model nou .... hiluxu omoara LC ul la off road
Poti fi mai explicit?

Adica sa inteleg ca tu consideri in off-road hiluxul mai bun decat Lc 120 ?

Chiar daca Hiluxul nu are satelitii blocabili pe puntea spate????
m.teodorescu is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2009, 23:29 PM   #8
zeus
Senior Member

nu consider , ci este mai bun ... cand este 4x4 este blocat total ... pe spate are LSD ca si LC ul ... si plus ca are rapoartele mai mici in cutie si cuplu max la o turatie mai mica ... LC si Hilux sunt manuale ambele asa ca stiu ce zic ...
Old 12-06-2009, 22:40 PM   #9
gbz
Junior Member

Quote:
Originally Posted by crosby View Post
Pai e simplu de dedus. V8 are un motor super fiabil, puternic, cuplu pe cutie este mai mic decat la LC120 ( benzina... de ). Este mai lat si mai "dotat" cu sisteme si alte acareturi care sa te ajute in offroad sau onroad. LC120 e mai modest ( vb de cel cu 3000 cc ), dar aparentele inseala. In offroad dotat cu niste gume adecvate este o placere. Este mai ingust si astfel se poate strecura mai bine si daca mai este si in 3 usi e si mai bine. Cuplu pe cutie 410 N/m. Eu am unul de 3000 si sunt multumit de el, ma batea gandul sa dau masina la buyback si sa iau modelul nou, m-am razgandit, imi place mai mult masina mea . Oricum daca vrei sa cumperi o masina sfatul meu este sa iei una "nepipaita" 0 km. Este totusi o masina noua, indiferent de marca si model.

V8 este diesel...de. Cel putin in toata Europa.
gbz is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 23:07 PM   #10
blumi
Junior Member

Au trecut cateva saptamani de la lansarea in Romania a Toyotei Land Cruiser 150 , a facut cineva teste ceva in off road sau macar un posesor .Cum se comporta fata de V8? mersi de pe acum
blumi is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
150, 2010, cruiser, land, sau

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules