|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna ziua.
As vrea sa-mi cupar jante de aliaj pentru Corolla mea din 2006 (model limuzina). Nu vreau sa-mi cumpar noi pentru ca mi se par prea scumpe. Din pacate, pentru modelul meu de masina nu se gasesc decat foarte greu jante second-hand. Am vazut insa foarte multe jante 4x100 pentru alte marci (Renault Megane, Dacia Logan, Mazda 2,etc). As vrea sa stiu ce masini au jante compatibile. Multumesc mult. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Buna.Jante la fel au si Kia dar si astea sunt mai greu de gasit.Cum ai zis 4x100 diametru interior de54mm si preferabil 6Jx15 sau5 1/2Jx15
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Sa fii atent si la ET. Altfel s-ar putea sa-ti atinga anvelopa.
http://www.vanzarianvelope.ro/Dimens...e-157/more.htm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Din cate stiu eu Corolla E12 ar avea 4x100, 6Jx15, ET45 , 54 diam interior. Asta ar fi standardul. De gasit insa mai greu ... asta la un pret acceptabil. Daca stie cineva sunt si eu interesat sa cumpar!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Si eu as dori un set de Jante de otel la aceleasi dimensiuni ( 4x100, 6Jx15, ET45 , 54 diam interior) si la un pret corect !
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Vad ca sunt mai multi doritori, de astfel de jante, nu numai eu... deci cererea e mare.
Multumesc pentru informatiile despre caracteristicile jantelor. Cred ca o sa-mi fie de folos
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Eu am luat, 200 Eur jante de Aluminiu la care se mai pun 60 ron inelele de centrare.
Este FF greu de gasit exact dimensiunea de 54 mm avand in vedere ca toate se fac mai mari pentru a fi compatibile cu mai multe modele. Se gasesc si la 150 Eur dar eu am platit mai mult pentru design. Cat despre 4x100 astea sunt relativ usor de gasit , dela opel la logan toate au 4x100 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|