|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
seara buna!!
De ieri sunt posesorul noului Auris 1.33 vvt-i. O intrebare am daca stie cineva daca se poate seta cumva ca geamurile electrice (am doar pe fata) sa se inchida automat cand incui masina din telecomanda de pe cheie. Mersi!! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Nu se poate,iti trebuie o alarma care sa aiba aceasta functie + doua module speciale de ridicare a geamurilor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
mersi de raspuns.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
am intrebat la Toyota si mi-a spus ca la nici unul din modelele Toyota nu se poate pune alarma cu modul de ridicare geamuri automata. Are cineva instalat asa ceva care sa functioneze?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Se poate monta,dar trebuie o minte luminata
.Alarma mea Viper,montata la Toyota, are iesire pentru modul ridicare geamuri.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
sunt multe care au iesire pentru modulul asta, dar cei de la Toyota mi-au spus ca au venit la ei astia de la Viper sa rezolve problema cu aceste module si nu au reusit. Deci chiar daca suporta alarma si-ti pui aceste module, geamurile nu se vor inchide. Cica ar avea masinile un sistem de siguranta de care nu se poate trece. De asta intreb daca are cineva aceasta functie la alarma si-i si merge.
Mersi! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
nimeni?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Funcția de siguranță a geamurilor se referă doar la oprirea ridicării geamurilor dacă īntāmpină un obstacol (gen māna lăsată pe geam de pasager cānd șoferul ridică geamul respectiv).
Sunt unii posesori de Avensis care au reușit să monteze alarma cu modulul respectiv. Poate vor īmpărtăși din experiența lor.
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Si cat am cautat clipul asta sa-i pot contrazice pe cei de la Toyota !
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Noroc,
Se poate instala,este un modul de inchidere patru geamuri sau x...care este comandat de catre sistemul de alarma.La mine functioneaza numai trei dintre geamurile electrice.Cel de la sofer are functia auto si "nu se poate" comanda.Cauta un service de alarme auto care are personal pregatit.Multa bafta!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| automata, geamuri, inchidere |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|