Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Avensis

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

impresii despre avensis

Toyota Avensis

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2008, 13:01 PM   #1
leonard
Member

leonard's Avatar

Send a message via Yahoo to leonard
Default impresii despre avensis

salutare tuturor. mi-am luat de curand un avensis second cu 4 mii la bord.
masina este ca noua si am optat pentru ea deoarece avea un prt f bun si m-am gandit ca nu are rost sa mai dau cateva mii in plus sa o iau din sowroom plus ca trebuia sa astept f mult. cred ca am o experienta f bogata in ceea ce priveste masinile pe care le-am condus si prima data cand m-am urcat in avensis eram f curios de ce este in stare( nu mai condusesem avensis). am ramas placut surprins de senzatia pe care mi-a lasat-o la volan. fiabilitate f buna si mai als faptul ca la drum lung nu te solicita aproape deloc. la multe masini am intalnit problema asta. consider ca isi merita din plin banii daca e sa am in vedere un raport pret calitate dar daca o compar cu alte masini la aceeasi bani cred ca le este superioara( sau mai bine spus acestea nu-si merita banii: 407, octavia II, ford mondeo, mazda 6 etc) respect honda acord si subaru
leonard is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2008, 09:01 AM   #2
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Sa o stapanesti sanatos !
Masina luata din tara sau afara?
Old 01-14-2008, 15:38 PM   #3
silviu david
Junior Member

salutari tuturor. e prima data cand intru pe forumul toyota. as dori un sfat de la cei in masura sa-l ofere. doresc achizitionarea unui avensis 2d4d variant nou, echipare luna.acum sunt posesor de vw golf4 variant, an 2003. se merita schimbarea? nu sunt f hotarat. mai pot opta cam in aceeasi bani si pt o octavia II noua cu multiple optionale ajunge ceva mai bine ca dotari la aceesi bani. cu stima.
silviu david is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2008, 15:44 PM   #4
silviu david
Junior Member

si pt ca am vazut intr-un post ca cineva spune de piese ca sunt f scumpe, as dori niste preturi aproximative la revizii. macar primele revizii pana in 30000km. si inca ceva dieselul 2d4d are distribuitie pe lant, pt ca nu reusesc sa ma edific de pe site?
silviu david is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2008, 21:55 PM   #5
hamat5
Junior Member

hamat5's Avatar

Bine ai venit!

Si eu oscilam intre Octavia si Avensis (si Vectra). Am ales Avensis-ul, si cred ca am facut bine. Parere oarecum subiectiva

Da, Avensis are distributia pe lant.
Old 01-15-2008, 08:35 AM   #6
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Vezi in tabel preturi estimative ale reviziilor si in general se incadreaza in sum. Doar daca se schimba ceva in plus creste si pretul !
Si in rest nu prea se strica ceva la masinile astea !
revizii_toyota.jpg

Vad ca nu merge decat daca dau linkul:
http://www.forumtoyota.ro/forum/atta...1&d=1200386219

Last edited by zorro; 01-15-2008 at 08:42 AM.
zorro is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2008, 14:33 PM   #7
lau
Junior Member

Quote:
Originally Posted by silviu david View Post
salutari tuturor. e prima data cand intru pe forumul toyota. as dori un sfat de la cei in masura sa-l ofere. doresc achizitionarea unui avensis 2d4d variant nou, echipare luna.acum sunt posesor de vw golf4 variant, an 2003. se merita schimbarea? nu sunt f hotarat. mai pot opta cam in aceeasi bani si pt o octavia II noua cu multiple optionale ajunge ceva mai bine ca dotari la aceesi bani. cu stima.
Eu am un Avensis Kombi 2.2 D4D 150 CP.
Sunt f.f.f. multumit de el.
Am facut deja 6.000 km intr-o luna si mi se pare o super masina.
Am oscilat intre Passat Variant si Avensis, pana la urma m-am decis pt. Avensis si nu imi pare rau. La Passat era interesanta cutia DSG.

Am mers cu masina pana in nordul Germaniei, facand 3.500 km in 3 zile, si nu m-am simtit deloc obosit dupa drum. Pe autostrada nu ma depasea nimeni. La 200 km la ora statea excelent pe sosea.

Eu zic ca nu poti compara Avensis cu Octavia sau Golf, deoarece sunt clase diferite.
Octavia, Golf sunt clasa compacta, Avensis e clasa medie.
Avensis se poate compara cu Passat eventual.

Numai bine,
Lau
lau is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2008, 16:16 PM   #8
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

Felicitari lui Leonard si Lau pentru achizitii....eram curios ....Leonard cat ai dat pe Avensisul tau.....si milioane de km fara probleme...
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
Mushu is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2008, 16:40 PM   #9
razdaf
Member

razdaf's Avatar

Eu sper ca pana vineri sa vina , asta numai sa se tina dealerul de cuvant ca vine in 7 zile.
razdaf is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 09:52 AM   #10
leonard
Member

leonard's Avatar

Send a message via Yahoo to leonard

Quote:
Originally Posted by Mushu View Post
Felicitari lui Leonard si Lau pentru achizitii....eram curios ....Leonard cat ai dat pe Avensisul tau.....si milioane de km fara probleme...
imi pare rau ca nu am mai putut intra pe forum si iti raspund atat de tarziu. masina m-a costat 15 mii euro, avea 4mii kilometri si era cu folie pe scaune.

Reply

Tags
avensis, despre, impresii

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules