Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Land Cruiser

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Impresii de la volanul unui LC

Toyota Land Cruiser

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2010, 20:35 PM   #1
crosby
Member

crosby's Avatar

Default Impresii de la volanul unui LC

Cred ca este un subiect interesant de discutii si un prilej de a impartasii si altora diferitele situatii aparute la volanul unei asemenea masini, indiferent de motorizare. Si cum este normal am sa incep primul. Am un LC120 din Oct 2008. Are 40.000 km fara nici un eveniment negativ. Sincer nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie senzatiile traite la volanul ei. Am urcat cu ea unde nici tractoarele nu au ajuns ( pe munte, dupa ploaie), am trecut Bistrita cu ea, m-a tarat curentul 50 metri la vale dar nu m-a lasat. Am facut slalom prin padure, nu exista drum pe unde am urcat. Nu m-a dezamagit niciodata. Pe asfalt la drum intins sunt de apreciat scaunele, nu simti asa pregnant oboseala in ele. Si am sa mai revin chiar si cu amanunte si fotografii/filmari pentru cei interesati. Astept posturile voastre.
Old 10-11-2010, 21:19 PM   #2
zeus
Senior Member

ffff buna mashina , detin una in fam din 2006 are 120 000 km , nu am schimbat placutzele inca, anvelopele doar. in off e belea , pe shosea la fel , super mashinutza.nu as da-o pe un LC 150. oricum scopu cumparari ei , asta a si fost , aventura in afara shoselei .
zeus is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2010, 13:28 PM   #3
emy
Member

crosby..vrem sa vedem foto/filmari..
ti-ai pus cauciucuri bf goodrich pe ea?
emy is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2010, 16:55 PM   #4
hilux2009
Member

hilux2009's Avatar

Apropo zeus, poate pui si tu cateva poze cu caucioacele de pe Hilux
hilux2009 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2010, 16:57 PM   #5
zeus
Senior Member

sa il prind sapt asta care vine sper . a fost la munci de toamna
zeus is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 08:44 AM   #6
crosby
Member

crosby's Avatar

Nu am BFG, erau cam scumpe, am gasit General Brabber, americane facute sub licenta in Polonia (parca). Au acelasi profil ca BFG-ul, nu pot sa fac comparatie ca nu am avut niciodata BFG. Oricum iarna trecuta prin zapada si toata vara pe coclauri de munte si-au facut cu varf si indesat datoria. Sunt multumit de ele. Ca si video am mai pus pe aici pe undeva cate ceva. Le dau mai jos :
- http://www.youtube.com/watch?v=UL_adAodnK4
- http://www.youtube.com/watch?v=n2MKNJCSSzA
ultimul link este de cand testam masina prin Dobrogea, eram si incepator in ale offroadului. Nu am imagini filmate dinafara masini, nu avea cine, de obicei eram singur in masina.
Old 10-28-2010, 09:52 AM   #7
crosby
Member

crosby's Avatar

Astazi dimineata un bun prieten de-al meu a avut un accident cu un LC120. S-a intamplat in C-ta, in zona Trocadero. Aflandu-se in intersectie, un Renault Megane a intrat din lateral in zona usii stanga fata - la sofer. Se pare ca viteza maganului era cam mare. Din cauza franarii botul meganului a intrat efectiv sub LC si l-a facut sa se dea peste cap, prima data a aterizat pe plafon iar a doua oara si ultima a aterizat pe roti. L-am sunat sa vad ce face si primele lui cuvinte au fost :"daca eram cu alta masina nu mai stateam de vorba acum, masina si-a facut treaba !" . In LC erau 2 persoane, nici una nu a patit nimic grav (dupa rezultatul tomografiei ), excluzand vreo 2 -3 cucuie. Nici macar zgarieturi nu au avut. Au fost imbracati in airbaguri si la propriu si la figurat. Daca ma vor lasa cei de la Toyota Constanta am sa fac cateva poze si sa incercam impreuna sa ne dam seama cum s-a comportat masina la impact. Se para ca cei care aveau indoieli vis-a-vis de gradul de protectie al masinii nu mai au de ce sa-si faca griji. Chiar este o masina sigura ! Va tin la curent cu ultimele noutati dupa ce vad masina.
Old 10-28-2010, 18:27 PM   #8
doracapi
Senior Member

doracapi's Avatar

Quote:
Originally Posted by crosby View Post
Cred ca este un subiect interesant de discutii si un prilej de a impartasii si altora diferitele situatii aparute la volanul unei asemenea masini, indiferent de motorizare. Si cum este normal am sa incep primul. Am un LC120 din Oct 2008. Are 40.000 km fara nici un eveniment negativ. Sincer nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie senzatiile traite la volanul ei. Am urcat cu ea unde nici tractoarele nu au ajuns ( pe munte, dupa ploaie), am trecut Bistrita cu ea, m-a tarat curentul 50 metri la vale dar nu m-a lasat. Am facut slalom prin padure, nu exista drum pe unde am urcat. Nu m-a dezamagit niciodata. Pe asfalt la drum intins sunt de apreciat scaunele, nu simti asa pregnant oboseala in ele. Si am sa mai revin chiar si cu amanunte si fotografii/filmari pentru cei interesati. Astept posturile voastre.
Felicitari.Si eu mi-am dorit o masina LC dar am luat RAV deoarece merg mult in oras si era cam scump pentru posibilitatile mele un LC nou.Dar la cat de fiabile sunt merita si SH.Apropo si de robustete,cu LC te mai rastorni dar scapi cu viata,imi imaginez ce varza a ramas din meganul implicat in accident.Am vazut la Discovery o emisiune despre fan club LC.Fanii au raspuns ca apreciaza LC deoarece membrii clubului au peste 500000km fara reparatii majore,unii chiar 1000000km.
doracapi is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2010, 19:03 PM   #9
crosby
Member

crosby's Avatar

Asa cum scriam intr-un post anterior am promis ca revin cu fotografii. Am fost la Toyota Constanta si am fotografiat masina. Atasez fotografiile. Ce m-a mirat a fost faptul ca exista aibaguri cortina chiar si la al treilea rand de scaune din spate. Nu stiam ca exista asa ceva. Dupa cum arata masina cred ca nu a aterizat direct pe plafon ci doar pe partea din fata a plafonului si pe capota. Nu mai are nici o oglinda intreaba ... vedeti si voi restul in foto. Astept comentariile voastre.
Attached Images
File Type: jpg IMG_1408.jpg (43.1 KB, 58 views)
File Type: jpg IMG_1409.jpg (94.9 KB, 54 views)
File Type: jpg IMG_1410.jpg (95.0 KB, 43 views)
File Type: jpg IMG_1411.jpg (102.1 KB, 49 views)
File Type: jpg IMG_1412.jpg (42.3 KB, 42 views)
File Type: jpg IMG_1413.jpg (88.2 KB, 39 views)
File Type: jpg IMG_1414.jpg (55.1 KB, 47 views)
Old 10-31-2010, 16:29 PM   #10
emy
Member

wow..n-am cuvinte..cu siguranta dc era in alta masina, poate ca scapa, dar nu cu 2-3 cucuie..dupa cum se vede, in caz de impact lateral, unde in marea majoritate esti victima sigura, a scapat cu bine..
probabil ca prietenul tau se bucura de alegerea facuta, ca si-a luat o astfel de masina..si are si de ce..
transmite-i toate cele bune din partea mea si pareri de rau pentru masina..
emy is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
impresii, unui, volanul

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules