|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna ziua,
Am cumparat in urma cu 8 luni o Toyota Hilux noua din Germania. Am ales echiparea de varf , o varianta care in Romania nu se comercializeaza. Masina este fenomenala, motorul de 3.0L trage foarte bine, totul este bine legat si de calitate. Am un singur necaz: sistemul multimedia cu navigatie . Respectivul sistem, pe nume TNS700, are in dotare 4 discuri DVD cu hartile tarilor din Europa. Din pacate Romania nu este inclusa pe aceste discuri iar sistemul multimedia are in acest moment doar utilitatea unui aparat radio. Am informatii ca acelasi sistem multimedia se afla montat si pe alte modele Toyota. Are cineva date suplimentare sau vreo idee cum pot gasi un DVD care sa includa harta Romaniei ? Exista printre cititori cineva care s-a ciocnit de o problema similara ? Astept raspuns. Multumiri anticipate!!!! P.S. In rest, raspund cu placere la orice intrebari legate de masina, de optiunea de a o cumpara din alta tara, etc. Ca informatii primare , masina are cutie automata, tapiterie de piele, motor de 3.0L si navigatie (cum am mai spus). Consumul cel mai mic la drum lung (Germania- Bucuresti, 1600 km cu devieri de la traseu) 7.9 L/100 km, consumul in Bucuresti 10.4, consum mixt pe 2000km cam 8.5. Toate aceste cifre sunt obtinute cu masina neincarcata. Viteza maxima constructiva declarata 175 km/h. Eu am mers pe portiunea Buc-Lehliu pe autostrada cu max. 195 (valoare indicata la bord), mai mult nu poate. Am atins aceasta viteza doar pt. ca drumul este f.bun si drept, altfel nu indraznesc mai mult de 120-130, masina neincarcata topaie si este instabila la viteze mari. Pretul in Germania 29900 EURO fata TVA. TVA-ul nu l-am platit pt. ca am cumparat masina pe firma. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Hard top-ul de unde l-ai luat si cat a costat? Sau asa ai luat-o de acolo?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Exact ce banuiam ! Exagerat de scump un plastic ! Arata mai bine fara geamuri !
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
De fapt este poliester armat cu fibra de sticla (PAFS).
Grosimea materialului este cam 6 mm. Scump dar din pacate nu exista alte altermative. Gasisem si ceva mai ieftin dar era urat ca dracu, subtire si nefinisat. Luneta nu se inchidea bine ,nu avea lumina si nu era tapitat. Cred ca in acest moment pick-up si carryboy ofera singurele produse demne de mentionat. Mai exista cate ceva si la maxliner. Mai interesant este produsul original Toyota, au o varianta de 5500 EUR fara TVA. Asta pret mare. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Sunt prea putine firme si prea putini cumparatori, dar si asa sunt super exagerate !
Care era obtiunea ieftina? Mai urat de ce am eu nu cred ca exista. Last edited by rommy20005; 02-22-2009 at 01:18 AM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Vad ca la firmele consacrate nu mai este nici o varianta mai ieftina.
Cam totul este intre 1300-1700, uneori mai scump. Inclusiv variantele de munca, fara ferestre sunt tot pe acolo. Am vazut pe undeva , nu mai stiu unde, ceva netapitat, fara incalzire la haion si fara lumina dar tot era 1100 euro fara TVA. Unii cauta second hand-uri prin tari straine. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
La noi puteti sa gasiti hardtopuri la preturi O.K. si sunt discutabile.
Vindem marca CARRYBOY mai ieftin decat ei.Detalii in profilul meu. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Am un Hilux din 2008 , 3.0 litri echiparea de top dar are doar pre-echipare audio cu 4 boxe>
As dori sa-i montez un sistem de navigatie cu tot cu radio si DVD player . Pretul poate si fie pana pe la 5 000 RON . |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Ma intereseaza daca la Toyota Hilux Double Cab 2,5 pot folosi anvelope 265/70/16? Imi poate raspunde cineva?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| hiluxnavigatie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|