|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare! sunt nou pe aici si as avea nevoie de unele sfaturi din partea detinatorilor de Hilux. Cu 2 zile in urma am cumparat un Hilux din 11.2004,primul pick-up , prima toyota ptr mine.
Masina arata destul de bine, am reusit sa negociez pretul pana la 9500 euro. Masina are 138000 km,a fost la o firma,zic eu ca nu a fost prea bine ingrijita. Am dus-o la service Toyota ptr ca batea ceva pe partea stanga si au gasit mai multe care necesita schimbare : planetara stanga, semicaseta directie+ inca cateva=> total 5300 lei. Recomandati ptr reparare numai serviciile celor de la reprezentanta sau mai sunt si alte alternative? mi se par destul de piperate preturile S-a meritat investitia? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
am o toyota hilux 2008 3 litri 8000km,singura problema la mine ar fi franele cam moi si imi trebuie ceva metri sa opresc......masina este super in schimb tractiune tot ce vrei.Cu consumul cum stai??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Salut. inca nu am facut consumul...am cumparat-o de cateva zile numai,sa o pun intai la punct . Probleme mari la tine prea curand nu cred k o sa fie. Eu inca am emotii sa nu descopar si alte probleme.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2004, hilux |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|