|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
salutare pentru toata lumea. Eu am un auris, l-am luat fara sa stau pe ganduri. Dar chiar azi, mi-a zis un prieten ca vrea corolla. Si l-am intrebat de ce nu se gandeste la auris, ca-i mai nou, frumos, etc. El mi-a zis pur si simplu ca-i place mai mult corolla. Acum, care-i discutia: cine-a studiat de-aproape ambele modele, sa spuna partile negative ale ambelor modele, sau cele impresionante. merci
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Eu cand am ales Auris m-am gandit la nevoi. Corolla mi s-a parut mai mare, voluminoasa, si am renuntat. Auris mi s-a parut mai tinereasca. Eu cred ca masina o alegi pana la urma foarte subiectiv. De exemplu, am ales Auris pentru ca imi place mai mult bordul si pozitionarea schimbatorului
Altuia i se poate parea fix invers asa ca... e dupa gust.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Eu zic ca Auris e hatchback-ul de Corolla (Versus e doar o denumire pt vechiul hatchback). Citeam undeva o chestie cum ca Toyota ar lasa Corolla sedan prin excelenta, iar versiunea hatchback au numi-o Auris (chestie de marketing). Om trai si om vedea
![]() Eu am luat Corolla pt ca nu-mi plac hatchback-urile (da, stiu, huiduieli din public )
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Aurisul e o masina mai...versatila (nush cum sa spun intr-alt fel?!?!), iar aici ma refer strict la caroserie. Din punctul meu de vedere, cu un hatchback iti poti "rezolva" mult mai bine problema transportului de diverse materiale/bunuri/bagaje decat cu un sedan. Incercati, doar, sa bagati un televizor in prtbagajul unui sedan! nu veti reusi... Mi-am renovat locuinta si am transportat in auris tot felul de materiale - de la saci cu adeziv la pachetele cu parchet si plinte, toate acestea cu portbagajul inchis! Si, pe langa asta, incarcatul si descarcatul este mult mai usor!...
![]() Eu, unul, adevarat, nu mai am "bebe" ci un copil mare (15 ani), insa nu vad de ce si cum reprezinta copilul mic un dezavantaj (ma refer, desigur, la relatia "bebe-portbagaj"), deoarece 350 l. nu sunt chiar putini. Si, ca sa pun gaz pe foc , interiorul la Auris e muuuult mai cool decat la Corolla!!!!...stati mah! nu mai dati!... ajutoooor!...
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
)))))))))))))))))))))))))))))))))))tare faza...acuma parerea mea e urmatoarea...iti alegi masina in funtie de preferinte tehnice, confort,aspect si functionalitate...da eu nu am sedan...masina mi-am ales-o inteligent zic eu...anume: ce fac cu masina ?? cate persoane merg deobicei in masina??? cati km fac pe an?? ce optiuni vreau sa am??? in ce suma ma incadrez?? mai car cate ceva cu ea???? fac des drumuri lungi??? vreau scaune sa gliseze/rabateze??? etc...... acuma fiecare e cu preferintele lui deocamdata mie nu imi trebuie sedan.....dar pe viitor nu se stie.....sincer dintre auris si corolla nu as stii ce sa aleg.......aurisul imi place interiorul cum e facut...la corolla imi place aspectul exterior...maine daca totusi ar tebui sa aleg as lua auris...peste doi ani poate as lua corolla.....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Între cele două modele există doar diferenţe de ordin practic şi estetic, atât.
Toyota Auris 1,6L VVTI Sol Toyota Corolla 1,4L D-4D Terra Last edited by OvidiuH; 01-14-2008 at 10:34 AM. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
"Auziti" voi!?! deja acest versus mi se pare cam ciudat! Daca intra pe forum un cititor care este fidel altei marci, o sa rada si cu **** de noi!!!
Discutia nu pare deloc constructiva si nu va duce la niciun rezultat... Hai s-o lasam balta, nu vreti?
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
...Cred ca a vrut sa spuna "verso" nu "versus"!... Oricum, e un lucru bine stiut faptul ca in clasa medie, toyota va scoate ca si varianta hatchback NUMAI Auris-ul, Corolla ramanand NUMAI ca sedan! Corolla verso nu intra in aceasta clasa - ea ocupa o calasa de...nisha, ca sa spun asa... Comparatia dintre cele doua modele, din punctul meu de vedere, se poate referi la capacitatea portbagajului, pozitia de conducere (care e mai joasa la corolla) si viteza maxima de deplasare (care e putin mai maire TOT la corolla!)... In rest - ce sa zic? ampatamentul si ecartamentul sunt aceleasi => spatiu interior similar (totusi, Auris-ul e putin mai inalt), bordul =identic, motorizari=identice... Si, in final, cred ca FIABILITATEA este aceeasi!
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
poate era mai inspirata o denumire a thread-ului de genul: "hatchback sau sedan?" ca sa nu dea impresia de lupta fratricida
|
|
|
![]() |
| Tags |
| hatchback, sau, sedan |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|