|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Saluti,
De cam 1 luna sunt si eu posesorul unei masinutze simpatice, aygo ![]() Foarte multumit de consum, acceleratie, si toate cele, pana am fost nevoit sa deschid geamul de la sofer.Am avut supriza sa nu mai reusesc sa il ridic.Este varianta Crea, fara geamuri electrice. Daca trag un pic de el spre spate pana la urma il ridic. A mai patzit-o cineva ? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Salut ...eu am avut aygo la munca si nu am avut probleme cu ea...poate e ceva minor mergi cu ea la o constatare la service...poate nu e nimica grav...asa vreau sa cred,....apropo mai ai garantie....daca da ....dai cu garantia ...
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
are 1 luna, deci sper ca nu vor bani pe problema asta ca le-o las acolo pana mi-o fac, si vin cu opc peste ei. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| generala, ghinion, problema, sau |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|