|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Masina iesita de 2 luni din garantie, la 83.000 km, garnitura chiulasa neetansa. Ce sa fac in situatia asta?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
cine a zis asta ? ca e garnitura de vina ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Masina e in service, se lucreaza la ea, motorul a fost desfacut si chiulasa e plana si fara ciupituri. Ei spun ca suporta toate cheltuielile cu piesele, vor sa schimbe pistoanele, segmentii, cuzinetii, garnitura. Eu o sa suport doar costul manoperei. Nu ma asteptam ca ei sa suporte costurile cu piesele. Nu inteleg de ce vor sa schimbe pistoanele pt. ca motorul nu a fost incalzit. Ei nu mi-au dat nici o explicatie in legatura cu asta.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
depinde ce a patit motorul . dar esti tu sigur ca iti vor schimba toate astea ?la diesel dac iti intra apa in cilindri poti avea mari prb . fisuri in pistoane . biele se si pot sparge astea .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Spune-ne te rog ce motor ai? 1.4 sau 2.0? Si cam care ar fi cauza? Ai mers cu nivelul scazut la lichidul de racire, au avut loc pierderi ? Este oarecum ciudat ca la 83.000 sa se intample asa...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
este intr-adevar ciudat sa se intample asa dar, cred ca este o problema de fabricatie pentru ca nu cred eu ca era asa marinimoasa toyota sa-i suporte costul pieselor
|
|
|
![]() |
| Tags |
| chiulasa, defect, distrusa, garantie, garnitura, neetansa, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|