|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
''3 ani din bara in bara'', am auzit fraza asta de nenumarate ori cand trebuiau sa imbarlige vreun nehotarat. Dupa achizitia masinii iata cum stau lucrurile:
-Acumulator busit-nu se asigura inlocuire decat daca se plateste jumatate din contravaloare, si surpriza la Toyota un acumulator de Avensis costa 1.200 ron. Ghinion curat... -Planetara busita-nu se schimba pe motiv ca am gasit o perforatie in burduf, sigurrrr ati luat o sarma, mergeti la casco. Cei de la casco fac poze si expertize si dau verdictul...problema de garantie. Costul de inlocuire 3.600 ron, suma ce ar trebui sa o suport din buzunar, in conditiile in care beneficiez in continuare de ''garantie 3 ani din bara in bara''. Asa ca luati aminte! Masina este extraordinara, serviceul si angajatii Toyota Romania mai putin... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Acumulatori pe garantie s-au schimbat, deci cred ca service-ul este de vina. Baga protectia consumatorului peste ei !
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
baterie nu exista sa nu se schimbe in garantie
) .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Salut Zeus,
O intrebare te rog: Ai auzit de intentia Toyota de a chema in service masinile fabricate intre 2000-2008 printre care si Avensis ? Din cate am auzit ar fi o problema la pompa de motorina ( sau cea de ulei, nu stiu exact).Stii ceva de treaba asta ? Am incercat sa ii adresez o intrebare si d-lui Vrabie dar nu mai gasesc ,,SERVICE TOYOTA FOCSANI"' in sectiunea SERVICE, s-a mutat in alta parte ? Cu multumiri, |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
E actiune pentru motoarele pe benzina cu injectie directa.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
cred ca actiune e pt motoare 2.0 benzina atat .cum spune si florin din ce vazui io doar motoarele injectie directa sunt rechemate la toyota si lexus , si am io asa o banuiala ca e din cauza carburantului E10. daca este asa nu este un recall de defect ci de upgrade ceea ce e f oki si binevenit pt o firma asa ca toyota.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Domnilor,
Va multumesc pentru amabilitate si promtitudine. Ca intotdeauna sunteti in tema cu noutatile. Apropo, stiti ce s-a intamplat cu sectiunea SERVICE TOYOTA FOCSANI ? Eu nu am mai gasit-o. Cu respect, |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
[QUOTE=avensis75;20241]
Apropo, stiti ce s-a intamplat cu sectiunea SERVICE TOYOTA FOCSANI ? Aceiasi intrebare o am si eu ????????? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
|
|
|