|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Deschid acest topic pentru ca tocmai mi-am instalat o alarma si exista voci care zic ca poti pierde garantia daca nu o monteaza cei de la reprezentanta.
Ce se poate face si ce nu? Ma intereseaza sa stiu daca exista ceva scris in acest sens. As vrea sa-mi montez si un termometru pentru interior si exterior, sa-l pun? E aceeasi problema ca si alarma? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Da un telefon la dealer si intreaba-l. Daca zice ca se poate, monteaza. Daca nu, monteaza in asa fel incat sa poti demonta inainte de revizie
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Sau taci din gura cand te duci la revizie, ca nu-ti face nimeni inventarul
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Sunt de acord cu Herr mai bine taci din gura si gata....eu mi-am schimbat parbrizul si nu l-am facut la ei si initial cand i-am intrebat mi-au zis ca daca fac asta pierd garantia ...dupa asta l-am schimbat si nu mi-a zis nimeni nimica...apropo de faza asta ...am mecanicul meu acolo si i-am aratat ca am schimbat parbrizul si a zis : "da-i ma dracu ..las ca nu au ei treaba ce iti montezi tu pe masina...numai sa nu strici ceva la ea...atat"
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Am fost la service (Toyota Sibiu) pentru ca nu-mi mai tinea bateria curent si au vazut firul de la borna(+) au intrebat ce e. Le-am spus ca e de la alarma si nu au comentat. Mi-au inlocuit bateria, masina fiind in garantie.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| face, garantia, pierzi, poate |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|