Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

AE86 GT TwinCam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AE86 GT TwinCam

    Cine a auzit de generatia AE86?? de la Corolla?
    Ei bine eu am una in garaj acasa....
    Vreau sa stiu pe aceasta cale daca mai sunt in Romania detinatori de AE86
    Attached Files
    Toyota Corolla AE86 in garajul meu

  • #2
    Stai linistit. A mea era din '85 (un CE80, cu motor diesel, tip 1C, de 1839cmc). Tocmai ce-am vandut-o cumnatului meu si EXISTA. Si nu da semne ca i s-ar apropia sfarsitul.
    Si asta nu e nimic. Pentru ca a mea mai are ceva cicatrici, dar mai vine la mine in oras, din cand in cand, langa Teatru, una rosie, cu numar de SV, cu 5 portiere, care arata impecabil. Zici ca e scoasa din showroom. Si tot diesel, ca si a mea (a cumnatului meu, acum).

    Vivat TOYOTA!

    Ti-as spune bun venit in club, dar cred ca esti demult. Ca si mine.
    Si cei ca noi sunt fanii Toyota. Pentru ca ani la rand am mers linistiti cu CREDINCIOASELE Toyote.
    Stim TOYOTA,
    nu din pareri, nu din paragrafe citite sau intamplari neplacute care, la cat de rare au fost, ne amuza majoritatea topicurilor plangacioase,
    ... ci dintr-o viata de TOYOTA. Destul de mult/bine, nu?
    トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

    Comment


    • #3
      ... si tot din Iasi am cumparat-o.

      Acu, niste poze. Din istoria ei.
      Am luat-o, am preparat-o si am folosit-o.
      Attached Files
      トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

      Comment


      • #4
        daca stai bine si te uiti la poze ai sa observi ca nu are nici o legatura modelul pe care l-ai avut tu cu ce anume am eu....este vorba de 2 modele de Toyota care s-au fabricat in 85-85 si sunt serie limitata....motoarele sunt de 1,6 benzina 91 kW deci nu au nici o legatura cu motorina....sunt 2 masini distincnte nu se potriveste nimic la ele poate doar farurile....
        Toyota Corolla AE86 in garajul meu

        Comment


        • #5
          Corect.
          Mi-am dat seama dupa cateva zile ca replica mea nu era pe "frecventa" cu tema discutiei lansata de tine, in momentul cand am vazut ca era in sectiunea Sport. Intrasem pe topic direct din sectiunea Ultimele posturi, fara sa-mi dau seama cui era subordonat.
          Ce am prezentat eu ar fi trebuit sa fie la Toyota - masina mea, parca.
          Ma enuziasmase ideea prezentarii si de masini care fac demonstratie in fata timpului, in consonanta cu ... Today, Tomorrow, TOYOTA.
          Asta e legatura pe care am vazut-o eu.
          Trebuie sa fi fost o nebunie de masina ... ca o SUPRA.
          トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

          Comment


          • #6
            Originally posted by PalCo View Post

            Trebuie sa fi fost o nebunie de masina ... ca o SUPRA.
            Inca este
            Toyota Corolla AE86 in garajul meu

            Comment


            • #7
              Motor 4a-GE

              Si eu cred ca sunt pe aproape. Eu am O Toyota Corolla Cred ca AE82. Dar cred ca este acelasi Motor 4A-GE. Am masina de vreo 3 ani dar numai cuvinte de lauda, tinand cont ca este din 84.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                ai tractiunea pe spate ? frana pe spate e pe disc sau pe tambur? poate mai ai niste fotografii...
                Toyota Corolla AE86 in garajul meu

                Comment


                • #9
                  Am tractiune pe fata, franele spate din ce stiu sunt pe tambur, o sa mai pun foto.

                  Comment


                  • #10
                    se pare ca este vorba de alt model....a mea e cu tractiune spate,diferential autoblocabil,frana spate pe disc,frana fata discuri ventilate,ambreiaj hidraulic,radiator de ulei,injectie.......
                    Toyota Corolla AE86 in garajul meu

                    Comment


                    • #11
                      sunt curios daca motorul e la fel dupa cum zici tu....
                      pana la cat e gradat turometrul? la mine e pana la 8000 RPM si pe la 7500 intra pe galben
                      Toyota Corolla AE86 in garajul meu

                      Comment


                      • #12
                        La gabaritul masinii mele era total aiurea sa-i puna tractiune pe spate, la puterea motorului si la cat este de usoara, cu atat mai mult pe spate cred ca era greu si sa plec de pe loc, ce sa zic daca din greseala sau din cauza drumului apasam pedala putin mai tare se lasa cu multe cauciucuri schimbate, cat despre restul.... diferential cred ca are legatura cu faptul ca are altfel de tractiune, discuri pe fata..... eu le-am schimbat acum vreun an, si erau discuri ventilate, si tot ventilate an pus, si a mea are ambreaj hidraulic, aici este o chestiune interesanta..... am fost inainte de a schimba ambreajul intr-un service si stiind de la alte masini ca se mai poate regla, incepuse sa patineze - se tura motorul si nu ma arunca in scaun, mecanicul imi spune: ce sa reglez??? este hidraulic nu pot regla nimic. Radiator de ulei am si eu. despre injectie: aveam la un moment dat probleme ca nu statea bine turometrul la relanti , varia intre 1000 si 1500, se tura la 1500, revenea la 1000, merg pe la mecanici, service-uri calumea, numai bmw-uri, audi, mercedesuri, pentru a mea ba ca nu au soft, ba ca injectoarele sunt de vina, pana ajung la unul, o tureaza la 7-8000 ...am crezut ca-i sar pistoanele, o lasa, iar o tureaza.... a tinut-o asa vreo 30 min., ia surubelnita si o cheie, imi cere filtru nou de benzina, verifica presine benzina la intrare in carburator, si incepe sa regleze, acum cand pornesc, vreo cateva minite sta la 2000, dupa care incet incet sta intre 1000 si 1200 dar fara sa se tureze singura, si fac cam 130 - 140 Km in oras cu 10 litri benzina, si cand plec de pe loc sau schim vitezele sa aprinde beculetul rosu(opusul lui economy) din bord. Oricum una peste alta sunt niste motoare si masini foarte bine facute, iar daca tinem cont ca cel putin a mea este din 1984, o am de trei ani si merg cu ea in service pentru ca este chiar necesar sa mai schimb cate ceva. Acum am cam multe pe lista: telescoape spate, rulmenti spate, planetare, probabil ceva bucse, faruri, ma cam bate gandul sa aduc una identica de pe afara.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Nyk026 View Post
                          ma cam bate gandul sa aduc una identica de pe afara.
                          Nu cred ca vrei sa stii cat e una cel putin modelul meu nu il gasesti sub 4500-5000 Euro si sa arata cat de cat bine...Am vazut una s-a vandut in Olanda cu 8000 de euro
                          intra pe http://www.aeu86.org/ e un forum dedicat AE86
                          Cat despre faza ca se tureaza la inceput in 2000 apoi scade e ceva normal....Masina are soc automat si de asta se tureaza ceva mai tare cand e rece motorul asa ca nu o mai du la "mecanici"care habar nu au pe ce lume traiesc
                          Toyota Corolla AE86 in garajul meu

                          Comment


                          • #14
                            Nyk026 masina ta este corolla fx compact e8b, are:
                            -tractiune fata
                            -frana disc ventilat fata, disc spate
                            -are radiator de ulei din fabrica
                            -este fabricata in 1984 dar afost recarosata cu o masina din 1986
                            -codul motor este 4A-GE 91kw 124cp,
                            -trebuie sa schimbi telescoape fata-spate, far stanga(e de plastic), barile dintre telescoape (una e putin indoita),
                            -trbuie sa folosesti ulei castrol rs 10w60
                            -fa un efort si pune filtru de aer k&n ca oricum nu ai filtrul original.
                            Daca te hotarasti sa o vinzi vreodata anunta-ma.

                            Comment


                            • #15
                              Draguta masinutza , frumos din partea ta ca ai grija cum se cuvine

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google