Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce benzina puneti in VVT-i?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Carrera 95 de la OMV

    Comment


    • #32
      Carrera 95 - OMV

      Comment


      • #33
        carrera 95 de la omv

        Comment


        • #34
          De obicei 95 de la mol si rareori de 95 de la petrom care face motorul cam zgomotos si parca si un pic lipsit de vlaga.Sambata am fost plecat la mare si plinul a fost facut cu 98 de la lukoil.Masina urca in ture f repede de la 3000 in sus iar toata autostrada + traficul de dupa autostrada si pana in Eforie Nord a fost groaznic, bara la bara.Consumul a fost de 10.3 la dus si 9 la intors.Pe autostrada am lasat-o la 130 doar cand nu aveam unde sa ma duc in rest numai 170-190.Eu unu sunt de parere ca e bunicica asta de 98 de la Lukoil, aia de 95 nu imi place deloc, zici ca am diesel cand pun daia si motorina euro4 la fel , e cam naspa pe cand aia euro5 e super buna.

          Comment


          • #35
            Salutare,

            eu sunt mai nou (cel mai nou cred ) de pe acest forum...mi-am achizitionat si eu un Avensis (soseste in 3 zile) si am zis sa intru aici sa va cunosc,sa invat de la voi,din experientele voastre...acest topic legat de tipul de carburant folosit deja mi-a elucidat cateva dileme...sper sa am parte de ajutorul vostru si pe viitor si sa pot spune ca si din acest punct de vedere am facut o alegere inteleapta
            DACA TU COPIEZI UN STIL ...ESTI PAPAGAL...DACA ALTII IL COPIAZA PE AL TAU ,ESTI UN MODEL...

            Comment


            • #36
              Pana acum 3-4 luni puneam Mol evo, mare greseala am facut, sfatuit de mai multi posesori de Acord am inceput sa bag numai de 95, rezultatul? va spun sincer am un consum mai mic si sunt in avantaj si cu dif de pret !
              In acest concediu am umblat prin europa, in italia am pus 95, nu era mai inferioara (pret pe la 1.6 euro/litru, in elvetia, austria, germania am pus benzina de 91, pretul cel mai mic era in germania 1.2-1.3 euro/l; in austria ceva mai scumpa 1.4 euro/l.
              Sa nu uitam si faptul ca benzina de 95 de la noi este categoric inferioara aceleiasi grupe din vest.
              Era sa uit sa va spun ca performantele masini nu au fost iminuate cu nimic. (urcat la 225km/h autostrada germania si mai aveam inca rezerva)
              Honda Accord 2.0 Special Edition MT

              Comment


              • #37
                Din cate am citit pe aici tu ai avut si un avensis (sper sa nu ma insel) ...ce mi-ai recomanda? 99 de la petrom este ok?
                DACA TU COPIEZI UN STIL ...ESTI PAPAGAL...DACA ALTII IL COPIAZA PE AL TAU ,ESTI UN MODEL...

                Comment


                • #38
                  Da, asa este , am avut un Ave, benzinar de 1.8.
                  In el bagam preponderent Mol; 98 sau Evo.
                  Cu benzina de la OMV nu s-a inteles.
                  Acum parca nu as mai baga benzina mai sus de 95.
                  Honda Accord 2.0 Special Edition MT

                  Comment


                  • #39
                    Eu am folosit pana acum numai 98 de la Mol si in afara de un relanti ceva cam scazut sau fluctuant uneori, ma declar multumit de prestatii si consum. In luna iulie am circulat si in cateva tari europene si am alimentat numai cu benzina de 98, exceptie facand un plin in Cehia cu benzina de 95. Nu prea retin eu preturile carburantului, dar am chitantele (daca e cineva interesat).Am plecat cu 8.6 l pe BC (masina utilizata mai mult in oras) si m-am intors (dupa cca 4500 Km) cu 7.2 pe BC. Am vazut statii Mol si in Slovacia.
                    Last edited by Pal; 08-13-2008, 08:33 AM.

                    Comment


                    • #40
                      ca o concluzie imi recomandati mai repede ceva in genul 95 decat 99? Intreb deoarece in apropiere de locurile pe unde ma invart (casa,job,casa de vacanta) am multe statii petrom...asa ca as merge pe mana lor daca voi spuneti ca ar fi ok si mai ales ma interesa exact de care sa bag 95 sau 99...masina fiind noua vreau sa o fac cum trebuie nu experimente

                      Multumesc anticipat
                      DACA TU COPIEZI UN STIL ...ESTI PAPAGAL...DACA ALTII IL COPIAZA PE AL TAU ,ESTI UN MODEL...

                      Comment


                      • #41
                        Mergi linistit cu benzina de la petrom, 95 sau 99. Cu cea de 95 parca consumul e mai mic dar e mai zgomotos nitel motorul, cu 99 alearga mai bine si mai silentios. Fa cate un plin cu fiecare si vei alege singur. Motoarele pe benzina de la toyo nu sunt pretentioase la tipul carburantului. Eu am bagat si OMV si MOL si nu a tusit deloc nici atunci.
                        Toyota Avensis 1.8 VVT-i

                        Comment


                        • #42
                          Merci mult de sfat,s-a notat!
                          DACA TU COPIEZI UN STIL ...ESTI PAPAGAL...DACA ALTII IL COPIAZA PE AL TAU ,ESTI UN MODEL...

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by 2fast4u View Post
                            Ce benzina puneti in VVT-i si mai ales de la ce benzinarie?
                            Atasez un tabel comparativ cu sortimentele de benzina mai cunoscutef_tabelm_33aa426.jpg

                            Comment


                            • #44
                              Pana acum ceva timp obisnuiam sa merg cu MOL 95, dar la consumatori mai multi intervenea variatia turatiei la relanti, asa ca am zis sa incerc si Efix 95 de la Rompetrol si mi se pare super! Consumul se mentine sau e mai mic, iar oscilatia turatiei a scazut considerabil!
                              2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
                              2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

                              Comment


                              • #45
                                Fugim de OMV?
                                Attached Files
                                Last edited by Dion; 11-13-2008, 21:04 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google