Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

viteza maxima rav 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • viteza maxima rav 4

    am atins viteza de 195 de km/ora pe bucuresti-pitesti

  • #2
    esti tare - e mai mult decat zice cartea.

    a mea e noua si inca nu am incercat viteza maxima

    Comment


    • #3
      Inca nu am scos-o pe autostrada, si avand si un pui in masina, am mers maxim cu 130 km/h. Cu a VI-a este o delectare...
      RAV4 2.2 D-4D
      Yaris 1.3 VVT-i

      Comment


      • #4
        prin HU pe autobanda 195 parca pe GPS si mai mergea putin, dar cred ca eram la vale ; in rest 190 pe bord B-ta - Cluj, singur in masina.

        Comment


        • #5
          200km/h la bord pe autostrada salzburg-munchen cu patru persoane, motorul de 177cp.

          Comment


          • #6
            ieri am fost pana la costinesti si pe A2, am mers cam 10km cu 200km/h, ce m-a surprins, a fost faptul ca la aceasta viteza turatia motorului era de 3800 rot/min (mi s-a parut cam mica), iar consumul oscila intre 15-20%.

            Comment


            • #7
              Merge masina. Motor 2.2 d4d fix 200km/h cred ca vreo 30 km. Mai mult nu putea. Insa cu aurisu, 195km/h la fel, vreo 30 km, chiar nu s-a dus mai mult. Aurisu are motor 2.0 d4d. Pffff..asteptam cel putin 210km/h. Numai bine

              Comment


              • #8
                210 km/h intre pitesti si slatina ...adevarul e ca era un pic de vale oricum e mai mult decat suficient

                Comment


                • #9
                  Pitesti-Bucuresti, 210km/h, impreuna cu un A6. Am ers asa vreo 60 km, de cind l-am prins din urma si a calcat-o pina in Bucuresti

                  Comment


                  • #10
                    Am un RAV 4 din 2006 , cumparat second hand . Am observat ca au probleme la caseta de directie , cam in ce proportie daca stiti cumva si de asemenea mi se pare ca porneste cam greu pe timp rece minus 8-9 grade .
                    Care sa fie cauza pentru pornirea mai greoaie ?

                    Comment


                    • #11
                      Consumul in oras cam 9,5 % , mi se pare un pic cam mare fata de ceea ce spun in carte . Ce motorina se preteaza cel mai bine la acest motor 2,2 d .

                      Comment


                      • #12
                        200 km/h pe autostrada in Germania,a durat mult pana a prins viteza asta cu motorul 136 cp,patru persoane si portbagajul plin.Oricum am observat ca merge lejer la 160km/h iar peste 180km/h nu mai are demaraj,ceea ce inseamna ca e aproape de limita.In germania consum mixt 6l,in Romania 7l.Sunt de parere ca exploatarea optima este la turatiile recomandate in cartea tehnica adica 2000-3600,orice exces inseamna uzura prematura a motorului,prefer sa schimb injectoarele decat sa fac motorul.

                        Comment


                        • #13
                          Consumul variaza in functie de conditiile de trafic si de stilul de condus,de starea injectoarelor si a motorului si transmisiei,de mersul pe distante scurte cu motorul rece ceea ce-i mareste uzura si aproape ca dubleaza consumul.Motorina optima pentru exploatare peste 5 ani fara defectiuni trebuie sa fie euro 5 desi motorul e euro 4,adica sa aiba cat mai putin sulf,asta nu reduce consumul dar creste durata de viata a motorului,cifra cetanica fiind aceeasi ca la euro 4.Sulful in exces se depune in motor si injectoare.

                          Comment


                          • #14
                            viteza maxima

                            d4d se duce pana la 210km/h; intradevar cam greu peste 185km/h; surprinzatoare turatia 4100 la 210km/h ma asteptam la mai mult; consum mediu 9,8l/% pe repriza de acceleratie 160-210.(cam 5min. am tinut-o la maxim) stabilitate destul de buna pt. un suv la viteza mare, si oricum nu am luat masina asta pt. a alerga cu ea ci pt. abilitatile ei de teren.

                            Comment


                            • #15
                              viteza maxima 210 km/h am mers 10 km pe bucuresti-pitesti consum mediu pe repriza aceasta de test 9,7% resetat la 150km/h(viteza obisnuita de cruaziera unde ia 6,7%)

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google