Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

'05 Yaris Sol 1.4 D-4D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • '05 Yaris Sol 1.4 D-4D

    Buna seara,

    Ma numesc Teo, am 18 ani (am luat permisul acum doua luni jumatate), locuiesc in Spania si conduc un Yaris ca cel din titlu. Sunt pasionat de masini si sunt la Facultatea Politehnica din Terrassa.
    In afara de Yarisul actual, tatal meu in anul 2006 a achizitionat o Corolla Terra 2.0 D-4D noua pe care a vandut-o la sfarsitului anului 2007 pentru a avea la dispozitie mai mult spatiu. Noua alegere a fost un Partner 1.6 HDI Combi Plus care a fost si el schimbat la randul lui in Mai 2014 pentru o Honda CR-V '14 1.6 i-DTEC. In plus fiind pasionati de off-road mai avem in ograda si o Vitara (pe aceasta cale il salut si pe domnul Dan, maxoffroad aici pe forum, caci sunt activ si pe forumul unde impartasim pasiunea in comun mai sus mentionata). Sa trec la ce e important .

    Istoria Yarisului:
    Tatal meu este mecanic auto si intr-o zi ia intrat un Yaris busit in service pe care propietarul a decis ca nu mai vroia sa-l repare. Fiind diesel si cu 150k km la bord reali a decis sa-i faca o propunere propietarului pe care a si acceptat-o. I-a oferit 200 € pe masina asa cum era (masina pornea la prima cheie si motorul suna bine). Cum va puteti da seama a fost o ocazie de nerefuzat fiindca cel putin aici in Spania nu prea se gaseste Yaris diesel sub 3000 euro...
    Evident, tatal meu a reparat-o personal investind inca 600 €. Deci masina a iesit la 800 €.
    In momentul de fata are 156230 km si de la reparatie nu a mai necesitat nimic decat revizie si motorina... Defapt am gasit-o de doua ori pe strada lovita (intr-o ocazie cauzantul a lasat un biletel) si la o trecere de pietoni cineva a intrat in mine pentru ca a confundat frana cu pedala de acceleratie dar masina a fost reparata.
    Am incercat sa pun o poza cu masina dar imi spune:
    Parse error: syntax error, unexpected T_LOGICAL_OR in /home/loganclu/public_html/forumtoyota/newattachment.php on line 524

    Multumesc pentru primire si scuzati randurile (cam multe ).

  • #2
    Bine ai venit! Poti pune si poze acum!
    Last edited by miriamtoyo; 01-21-2015, 18:25 PM.

    Comment


    • #3
      Este o masinuta foarte buna pentru oras .. la drum lung te cam ia foamea in ea ! Este destul de dura in suspensii ... oricum , merita . Sa o stapanesti sanatos !

      Comment


      • #4
        Originally posted by vali44
        la drum lung te cam ia foamea in ea ! Este destul de dura in suspensii
        Aici tin sa te contrazic Yaris-ul este parfum in comparatie cu alte masini japoneze sau ce sa mai discutam despre masinile noastre autohtone noi ( nu am dat nume deoarece nu merita )
        Yarisul este deficitar la alte capitole nu la confort .raportat pret./ calitate este ok

        Comment


        • #5
          Originally posted by Vali 40 View Post
          Aici tin sa te contrazic Yaris-ul este parfum in comparatie cu alte masini japoneze sau ce sa mai discutam despre masinile noastre autohtone noi ( nu am dat nume deoarece nu merita )
          Yarisul este deficitar la alte capitole nu la confort .raportat pret./ calitate este ok
          Tizule, cu tot respectul te invit sa faci o calatorie de la Turnu Magurele la Alexanria cu Yarisul ... te va lua foamea daca vei avea curajul sa mergi cu mai mult de 70-80 km/h .... nu acelasi lucru se intampla pe drumuri europene modernizate ... aici nu e cazul judetului blestemat - Olt !!!

          Comment


          • #6
            Pai in toata tara drumurile sunt nasoale nu numai in Olt .in decembrie am mers pe ruta Turnu Magurele - Alexandria -Corabia (dus intors in aceasi zi )..stai linistit sunt drumuri si mai rele
            Ar trebui sa facem un top al drumurilor dezastroase ....

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
            Politica de Securitate Google