Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Corolla Sol 2.0 D-4D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Corolla Sol 2.0 D-4D

    Salut,
    In sfarsit a venit. Ieri. Dupa 6 saptamani, si mai devreme decat deadline-ul cu 3 zile. Albastru deschis metalizat, bandouri laterale si protectii la colturi in culoarea caroseriei. Ca discount de la dealer, bandouri, protectii de colturi si covorase de cauciuc, si un breloc de piele toyota la unul din carduri.

    Cauciucurile sunt Yokohama, dealerul zice ca all seasons, eu nu cred dar, o sa verific tipul pe internet sa vedem cine are dreptate (nu ca ar avea vreo importanta, dar asa, de kiki si de bambus)

    Deocamdata am doar 57 km rulati, in conditiile in care la dealer avea 8 km. Ca la un drive test mai lung. (bineinteles, impartiti frateste cu sotia ).

    No, dupa ce tot am citit pe forumuri, m-am tot holbat la displayul cd ului sa n-aiba vreo pata, n-are, in rest par prinse toate destul de ok, nu bazaie huruie si alte din astea.

    Ce nu mi-o placut, dar oricum nu ma prea intereseaza, a fost pielea din jurul schimbatorului de viteze... plus ca maciulia schimbatorului nu era insurubata ca lumea... in fine, chestii minore, le-am zis doar asa, nu care cumva sa credeti ca am nimerit masina perfecta .

    Tot la rubrica "ce nu mi-o placut" (putetzi citi "a" in loc de "o" la "mi-o") a fost atitudinea dealerului cand l-am intrebat daca imi poate spune in cat timp imi da masina dupa ce ajunge la el, ce stiu eu, o zi,doua, o saptamana... I-am explicat la om ca ma intereseaza ca sa stiu asta in scopul de a incheia asigurarile rca si casco, sa fie in vigoare la data la care primesc masina... Ei bine, mi s-a facut o surpriza, mi-au telefonat ieri sa ma duc sa ridic masina. Drept urmare, mare agitatie, fa rca, fa casco, care sa fie valabile incepand de ieri, pana la urma am reusit, si totul a fost bine.

  • #3
    Frumoasa ca orice Toyota.Sa te bucuri de ea si sa ai parte de sute de mii de km fara probleme!

    Comment


    • #4
      Foarte frumoasă maşina. Îmi place cum arată cu toate bandourile puse.
      BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
      Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
      Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

      Comment


      • #5
        hehe, si mie mi-o placut cu bandouri si protectii de colturi. pana la urma le-am primit cadou, in loc la alarma... oricum, costa destul de mult...

        Comment


        • #6
          felicitari pentru achizitie.....si sa o stapanesti sanatos...1 mil de km fara probleme...si mergi cu schimbatorul ala la garantie...
          Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

          Comment


          • #7
            ambreiaj

            Iata ca micile probleme apar, nu ma deranjeaza foarte tare, dar, asa cum s-au mai plans si altii, apare un zgomot (ca un click de mouse, sau ca un intrerupator de veioza ) la cuplarea, decuplarea ambreajului, ca si cand un buton s-ar apasa.

            Zgomotul nu a fost acolo din prima zi, dar acuma a aparut. M-am uitat, si intradevar, in spatele pedalei de ambreiaj, exista un contact, care se poate apasa. Chestia bizara ii ca daca il apas cu mana, nu face zgomot, numa cu pedala de ambreaj. Sa fie ceva releu in bord, care cupleaza cand se inchide circuitul? Pentru ca zgomotul se aude de undeva din bord.

            Nu ii mare lucru, cu muzica pornita nu se aude, nu caut nod in papura, dar poate cineva stie la ce foloseste, sau cineva poate stie o jmecherie sa nu mai sune, sau sa sune mai viguros...

            Poate acest post ar trebui sa fie un nou thread, deocamdata l-am pus aici la impresii despre masina mea. Am mai vazut problema asta si pe alte threaduri, dar solutie n-am vazut...
            Daca mushu sau alt admin considera ca tre facut un thread nou si mutate si posturile de la subforumul corolla pe asta... as putea da si eu o mana de ajutor...

            spor, si multumesc pentru urari

            Comment


            • #8
              felicitari ptr masina, o sa vezi ce misto e motorul dupa ce se rodeaza putin. dupa 10000 km facuti inca ma mai uimeste de ce cuplu are.

              Comment


              • #9
                Multumesc David. Si la tine face "click" ambreaju? Ca daca nu, atunci cand merg la revizia de 1000 km, o sa le zic sa se uite... Oricum, clipocitu nu-mi sterge zambetu de pe fata, de parca-s ala din reclama de la durex. Imi place masina asta. Mi-e ciuda ca nu mi-au trecut emisiile in cartea de identitate... dar asta ii alta poveste... dintr-un post viitor

                Comment


                • #10
                  7000 km

                  Salut,
                  iacata, 7000 de km s-au implinit saptamana trecuta. Pareri despre masina, numai de bine.

                  Bineinteles ca sunt si mici chestii, dar care nu ma deranjeaza. Cu bune, cu rele, le scriu mai jos

                  1) "click-ul" de la ambreaj. E acolo, asa suna, e normal chipurile, desi cred ca un alt fel de arc ar mai rezolva din zgomot.
                  2) motorina care clampane in rezervor... asta este, la toate masinile ce le-am avut facea asa...
                  3)scartait de frane... depinde doar de mine, cum franez, asa ca nu vreau sa va mai aud cu plansete ca vai imi scartie franele...
                  4)vopseaua: nu este mai proasta ca pe alte masini, totusi cineva generos si-a deschis usa in portiera mea. o mica pata alba, se va repara pe casco, candva... n-am chef sa stau pe la cozi la politie, la asigurare, plus sa mai dau inca 100 de euro pentru o mica julitura...
                  5)tabla are mici indoituri de la o grindina sanatoasa din vara asta. nu se vad prea tare, sunt acolo, nu le voi repara niciodata.
                  6)consumul. in oras, catre 9 litri la suta... cu aeru conditionat pornit tot timpul. oricum, motoru se incalzeste la un minut inainte sa ajung la servici... asa ca sa nu aud comentarii. este acceptabil. Consumul, in afara, cam 6%, tot cu ac-ul pornit, cu depasiri in plina forta... nu conduc "la consum", asa ca valorile astea mi se par normale.
                  7)jantele. sunt ok, cu toate astea, mici zgarieturi au.
                  8)Pozitia la volan. e ok, dupa ce iti reglezi ca lumea scaunu. Cotiera este excelenta, dar la mana stanga nu prea ai suport, decat sa te tii de volan, ceea ce nu ii prea rau... totusi, cateodata, parca mi-ar place sa am un loc unde sa-mi sprijin cotul
                  9)portbagaju. ii ok, cei 450 de litri sunt mai mari ca cei 530 de la logan. asa mi se pare
                  10)zgomote. da, mici sunete in bord pe piatra cubica, nimic alarmant de la trenu de rulare, desi am mai luat unele gropi
                  11)pe dedesupt. masina ii foarte joasa, asa ca am mai atins pe dedesupt. sper ca nu s-a spart nimic...
                  12)dezaburirea spate. Chestie mishto, antena ii in partea de sus de pe luneta, asa ca nu va asteptati sa va dezabureasca partea de sus a lunetei. oricum, mare branza nu vedeti pe acolo... Dar pentru inceput am fost in service cu problema asta... au ras putin aia, nu-mi pasa...
                  13)consum ulei: deocamdata nu stiu, am tot vrut sa ma uit, si tot am uitat. o sa completez asta dupa ce voi inspecta

                  Cam atat deocamdata,
                  voi mai reveni

                  Comment


                  • #11
                    nivel ulei

                    eram dator cu consumul de ulei... la 7100 km, nivelul la ulei este normal, chiar la mers sportiv zic eu.

                    Comment


                    • #12
                      8100 km; cauciucuri de iarna pending

                      Salut din nou... Am un scartait metalic la pornire... (am pus un thread la "probleme corolla" http://www.forumtoyota.ro/forum/showthread.php?t=742 ). Dupa vizita la service, cica o "pietricica" a intrat in cureaua de la ventilator... asta ii din ciclu "am XXX ani si n-am mai vazut asa ceva"... in fine... o sa-mi schimbe cureaua pe garantie... noa, ce sa zic, sper sa nu se rupa acuma, ca am ceva drum mai lung de facut...

                      In rest, masina ii super ok. Top speed deoacamdata doar 180 km/h... Om mai vedea.

                      Ma gandesc acuma sa-mi iau cauciucuri de iarna, dar cauciucurile de iarna imi par mai mult o chestie de marketing... Nu de alta, dar pana acuma n-am simtit nici o nevoie de ele, nici la celelalte 3 masini pe care le-am avut in trecut...
                      Om vedea, daca iarna va fi grea, omatu mare, poate o sa cumpar asa ceva...

                      Astept reactii pe chestia asta cu cauciucele
                      Last edited by dorus; 11-16-2008, 16:56 PM.

                      Comment


                      • #13
                        Si acuma sa intervin si eu .....parerea mea cauciucurile de iarna nu sunt o investitie proasta ....in primul rand ai mai mare aderenta pe zapada si polei decat cele de vara ...plus de asta iti protejezi cauciucurile de vara de inghet (care din ce stiu eu le face ca in timp sa crape sper sa nu zic tampenii)

                        Cauciucurile de iarna sunt bune in functie de necesitati si de utilizare ....eu unul deobicei merg la munte destul de des iarna ...si merg si pe viscol ...nu ma deranjeaza ....nu ma sperie nimica...etc...in funtie de necesitati ....daca tu chiar nu ai simtit nevoia....incearca ....si fara....desi cred ca e mai usor cu ele ....

                        O alta poveste ....anul trecut am fost la munte 2 prieteni cu masini..... eu cu cauciucuri de iarna iar el cu unele de vara ...eu nu am avut probleme cu tractiunea si cu urcatul pe la cota 1400 la sinaia...el a ramas de 4 ori in fata mea .....din cauza pierderi de aderenta...plus de asta intr-o parcare era ceva zapada depusa si am parcat sa stam la o tigara ..pur si simplu eu am plecat de acolo fara probleme ...el a ramas....iar aste e doar un avantaj.....alt avantaj prietenul asta al meu s-a rasucit fara sa vrea ...si fara sa faca nimica ....eu nu am avut probleme. ...fiecare crede ce vrea ....eu am vazut ce inseamna asa ceva ....sper ca nu vrei sa iti povestesc si ce SUV-uri am vazut ramase si treceam pe langa ele....prin ditamai zapada...si se uitau aia la mine ca la filmele abia rulate in cinema...
                        Sper ca ti-am expus destul de clar ce cred eu despre cauciucurile de iarna ...
                        Last edited by Mushu; 11-16-2008, 18:23 PM.
                        Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

                        Comment


                        • #14
                          Anul trecut, dupa prima zapada, nu am mai putut parca masina la locul ei din cauza unei mici pante si a unei borduri. Dupa ce m-am facut de rusine de 3 ori ( impins de vecini) am cumparat cauciucurile de iarna si nu am mai avut nici o problema cu mersul pe zapada si gheata. Diferenta a fost foarte mare,nici eu nu credeam ca poate fi asa o mare diferenta, asa ca recomand calduros cauciuciri de sezon !!!
                          Toyota Avensis 1.8 VVT-i

                          Comment


                          • #15
                            cauciucuri de iarna

                            Stiam ca o sa starnesc colbu de pe toba cu asta...

                            Citez din manualu masinii

                            Echipaţi autoturismul cu anvelope de iarnă sau achiziţionaţi un set de lanţuri pentru anvelopele din faţă.
                            Asiguraţi-vă că toate anvelopele sunt de aceeaşi dimensiune şi marcă şi că lanţurile corespund cu dimensiunea anvelopelor.
                            Nu zic ca is 100% convins ca nu o sa-mi pun, dar ma intereseaza in primul rand confortul... tot cautand reviewuri pe net am gasit, recunosc, mai mult decat nimic, asta: http://www.tirerack.com/tires/tires....Ultra+Grip+GW3

                            Se pare ca aceste cauciucuri sunt in top la confort, le-am gasit in romania, costa 447 RON unu... (aici ii linku: http://pneus-expert.ro/products_ro_2...a-Grip-GW3.php). Amu... la munte nu ma duc, in timisoara iarna nu-i ca vara dar ii aproape ca toamna... Mai umblu in ungaria, dar nu cred ca acolo te obliga sa ai gume de iarna...

                            in concluzie, ma mai gandesc, si pana ma mai gandesc o sa-mi iau niste lanturi... A, desigur, cum da iarna, o sa am si o lopata cu mine...

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google